Trupa A.S.I.A - Revedere după 10 ani. Iată cum arată acum fetele!

 Florentina Liutic
.

Trupa A.S.I.A s-a reunit ieri într-o emisiune de televiziune după 10 ani de la destrămarea formaţiei. Cele 4 fete prezente la întâlnire au fost Sorana, Anca Neacsu, Ianna si Alina Crisan, care au făcut parte la un moment dat din celebra trupă, care a cunoscut mai multe formule de-a lungul timpului.

 

xasia-prima-formula-jpg-pagespeed-ic-aaziflso1k

 

Înfiinţată în 1998, trupa a fost prezentă timp de 8 ani în showbiz-ul românesc, din ea făcând parte şi Irina Nicolae, Sylvia, Anemona Niculescu sau Alexandra Potora.

 

Sorana este cea care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu colegele sale de trupă, despre care spune că nu s-au schimbat prea mult.

 

14721579_928456710592309_1771397957728928295_n

 

„Asadar m-am intalnit azi cu o formula de A.S.I.A. Am fost cateva variante si fiecare a avut frumusetea ei. A fost unica prin personalitatea fetelor. Dupa atat de multi ani remarc faptul ca nu ne-am schimbat prea mult. Suntem la fel de galagioase, tinere si pline de viata.
E drept ca ne intalnim rar dar ne simtim la fel de bine una cu cealalta. Mai important e faptul ca nu am incetat sa ne iubim, iar prietenia o reluam de fiecare data exact de acolo de unde am lasat-o si ultima data cand ne-am vazut.
Ne promitem de fiecare data sa ne vedem mai des dar programul nostru ne impiedica. Poate o sa si reusim.
Daca ne-am apuca sa povestim tot ce am facut si tot ce ne-am spus, am mai petrece vreo 3 ani, fara sa ne repetam.
Nu stiu daca o sa reusim vreodata sa refacem trupa, toata, macar pentru un concert mare dar ramane un vis frumos.
Va pupam.
Cu drag, A.S.I.A.'

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton