Vasile Șeicaru a suferit o operație complicată, în Franța. Cum se simte acum: "Sunt în recuperări"

 Oana Pantazi
.

Vasile Șeicaru a anunțat recent, că a suferit o operație dificilă, în Franța, cu două luni în urmă, însă a așteptat până să dea vestea, pentru a nu-și speria fanii. Iată ce a povestit astistul și care este starea sa de sănătate acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vasile Șeicaru (71) a suferit cu două luni în urmă o operație complicată la coloană, însă a preferat să ascundă acest lucru de presă, dar și de fanii săi până ce starea sa de sănătate s-a ameliorat. Artistul a plecat în Franța, la Dijon, pentru a fi supus la această procedură, iar acum se simte mult mai bine.

Vasile-Seicaru-operatie-Vasile-Seicaru-operatie-

Vasile Șeicaru a făcut o operație dificilă în Franța

Cu două luni în urmă, Vasile Șeicaru a fost supus unei operații complicate la coloana vertebrală, dar a așteptat până la ziua sa de naștere pentru a le da fanilor vestea. Reputatul artist a împlinit 71 de ani ieri, 10 iulie.

Citește și: Drama uitată a lui Vasile Șeicaru: și-a găsit soția moartă în casă, după Revelion. Ce s-a întâmplat

Citește și: Fiul Nicoletei Voicu se însoară. De ce nu va cânta artista la nuntă: „Am ajuns și soacră mare. Contribuția mea…'

Citește și: Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată.Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții.Când și unde va avea loc cununia lor religioasă

'Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor… ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu!

După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme! Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă…… bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult!„, a dezvăluit Vasile Șeicaru.

Cum se simte artistul acum

La 71 de ani, Vasile Șeicaru, deși a suferit o operație complicată la coloană, este gata să-și reia spectacolele. Artistul mărturisește că și-a revenit în urma intervenției și că acum face recuperare, dar deja are agenda de concerte plină.

Acum sunt în recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele… de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate!

Desigur că v-am mai spus, dar repet…. că vă iubesc în continuare necondiționat, și aștept semne de la voi!

Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Vale care (mai) cântă!', a mai scris Vasile Șeicaru, pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi 14 iulie – Ziua Franței – 20 de lucruri pe care să le știi despre Hexagon!

Citeşte şi Palatul Versailles – curiozități și lucruri uimitoare despre acest simbol al Franței!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton