Dan Negru, vacanță în Egipt după ce o româncă a fost ucisă de rechin, acolo: „Nu cad în plasa...”

 Miniosu Alexandra
.

Dan Negru va continua să meargă în vacanță în Egipt, după ce o româncă a fost ucisă de un rechin. Deși regretă tragedia petrecută acolo în urmă cu câteva săptămâni, în care Roxana Donisan și-a pierdut viața, prezentatorul spune că nu cade în „plasa breaking news-urilor de panică'. Iată ce a mai spus vedeta de la Kanal D, după cazul ce a îngrozit o lume întreagă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru va merge în continuare în vacanță în Egipt, după ce o româncă a fost ucisă de rechin. Prezentatorul TV nu vrea să renunțe la escapadele de pe tărâmul egiptean, cu toate că, acum câteva săptămâni, acolo a avut loc o tragedie. Acesta nu a fost speriat nici de atentatele din Egipt, din 2017, atunci când era în vacanță în Orientul Mijlociu.

dan-negru-egipt-1dan-negru-egipt-1

Dan Negru recunoaște că regretă tragedia din Egipt, însă va continua să meargă acolo, în vacanță. În urmă cu câteva săptămâni, o româncă din Suceava, pe nume Roxana Donisan, s-a stins din viață, după ce a fost sfâșiată de rechinul Mako.

Citește și: Cum își educă Dan Negru copiii:”Nu se uită deloc la televizor…”

Citește și: Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, deși are faimă de zgârcit:”Primesc săptămânal oferte, dar le-am refuzat pe toate”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, prima imagine împreună după ce s-au împăcat:„Te iubesc atât de mult'

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, și-a cumpărat apartament în București:”Nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta”

Dan Negru, vacanță în Egipt după ce o româncă a fost ucisă de rechin

De-a lungul timpului, Dan Negru a fost de mai multe ori în vacanță în Egipt. Acum câțiva ani, în 2017, prezentatorul de la Kanal D și familia lui erau în această țară, chiar în perioada în care au avut loc atentate. La acea vreme, peste 300 de persoane au fost atunci ucise, în timp ce se rugau în interiorul unei moschee. Doi ani mai târziu de la tragedie, gazda emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru' vizita din nou Egiptul.

În prezent, după ce oamenii au început să se panicheze după cazul Roxanei, româna ucisă de rechin în Egipt, Dan Negru susține că nu se teme: „N-o să mai merg în Egipt de frica rechinilor, doar când o să văd rechini atacând oamenii la mall în Hurghada'.

De asemenea, Dan Negru a transmis că nu cade în „plasa breaking news-urilor de panică'. Acesta a precizat totuși că nenorocirea petrecută în Egipt, acum câteva săptămâni, e regretabilă.

„Nu cad în plasa breaking news-urilor de panică. E vremea lor, știu. Referitor la subiectul cu rechinul, care a atacat un turist, e ca și cum ai spune că e regretabil că s-a întâmplat o nenorocire. Dar eu nu cred că panica asta face bine cuiva. N-o să mai merg în Egipt de frica rechinilor, doar când o să văd rechini atacând oamenii la mall în Hurghada', a spus Dan Negru, pentru fanatik.ro.

„Nu-mi place Egiptul turistic, de resort'

În același timp, Dan Negru a menționat că nu e genul de turist de resort. Merge însă în acele locuri de dragul copiilor. Conform spuselor lui, prezentatorul TV preferă mai degrabă cartierele situate la marginea orașului Cairo. Spune el, acolo a descoperit mai multe locuri spectaculoase.

„Nu-mi place Egiptul turistic, de resort, merg acolo de dragul copiilor mei, dar nu sunt un turist de resort. Îmi plac cartierele mărginașe din Cairo, unde viața e diferită de tot ce vezi în pliante turistice.

Am văzut Cairo la un an după Revoltă Arabă, și îmi amintesc că eu și soția mea eram printre puțini turiști din oraș. Îmi place Egiptul care nu e arătat turiștilor', a adăugat el.

Ce s-a întâmplat în Orientul Mijlociu, în 2017

În anul 2017, în luna noiembrie, Dan Negru era în vacanță în Orientul Mijlociu, zonă cu numeroase conflicte și atacuri teroriste. La acea vreme, prezentatorul TV a scris pe contul lui de Facebook că Ministerul de Externe i-a avertizat pe români să încerce să evite călătoriile în Peninsula Sinai, Republica Arabă şi Egipt.

„300 de oameni ucişi de musulmani în timp ce se rugau într-o moschee! Adică, musulmani ucişi de musulmani!', scria Dan Negru, pe pagina lui de Facebook, la acea vreme.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton