Cum își câștigă banii Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea: „Nu sunt milionar și nu-mi însușesc banii familiei”

 Ifrim Georgiana
.

Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, a spus cum își câștigă banii. Afaceristul este unul dintre cei mai bogați bărbați din România și a trăit o poveste de dragoste cu frumoasa actriță în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, Charlotte, care locuiește împreună cu mama sa, în Italia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși este cunoscut faptul că provine dintr-o familie înstărită, Matei Stratan a recunoscut că veniturile sale provin din funcția pe care o are în cadrul unei companii și din alte proiecte la care lucrează. Acesta a declarat că realizează coloane sonore pentru mai multe producții cinematografice, fiind una dintre pasiunile sale de când era copil. Tatăl afaceristului, Dan Stratan, deține o avere estimată la 250 de milioane de euro și are numeroase proprietăți.

matei-stratan-2matei-stratan-2

Cu toate acestea, afaceristul a recunoscut că „nu beneficiază' de banii familiei și că nu este „acel milionar' de care se spune. Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, a spus cum își câștigă banii!

Citește și: Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan:„Plătesc singură chiria la Milano!'

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.Au fost în vizită la părinții lui

Citește și: Călin Geambașu a câștigat definitiv custodia fiului său. Câți bani trebuie să îi plătească fosta logodnică

Citește și: Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, a spus cum își câștigă banii

Matei Stratan a declarat că are propria sa companie și realizează coloane sonore pentru filme. Celebrul afacerist a fost premiat la Gala Goppo 2021 pentru muzica din filmul „Urma', în regia lui Dorian Boguță, susținând că premiul a reprezentat o „mare încurajare' pentru a-și dezvolta în continuare pasiunea.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby. Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie', al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică.

Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos', a declarat Matei Stratan, potrivit playtech.ro.

„Nu sunt acel milionar despre care se spune'

În legătură cu afacerile familiei sale, Matei Stratan a mărturisit că nu își „însușește' banii sau proprietățile părinților, ci preferă să aibă sursele lui de venit.   

„Muncesc non-sop, de trei ani și-n fiecare weekend. Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei.

Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune', a adăugat acesta, conform aceleiași surse.

Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la Matei Stratan

În urmă cu ceva timp, Mădălina Ghnea a susținut că plătește singură chiria la Milano și că fiica ei primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei, Matei Stratan.

„Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei', a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

Recent, actrița a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate și a hotărât să-și anuleze toate proiectele în care era implicată, cel puțin până când se va simți mai bine. Pentru câteva zile, fotomodelul a hotârăt să iasă din atenția publică, susținând că își va dezinstala rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton