Fiul Nicoletei Voicu se însoară. De ce nu va cânta artista la nuntă: „Am ajuns și soacră mare. Contribuția mea...”

 Miniosu Alexandra
.

Bucurie mare în familia Nicoletei Voicu, căci fiul ei se însoară. Interpreta de muzică populară va fi în curând soacră mare și e extrem de nerăbdătoare. Deși acum are o relație minunată cu băiatul ei, vedeta a mărturisit că nu crede că va cânta la nunta lui. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, aceasta a dezvăluit imediat motivul. Iată când va avea loc fericitul eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiul Nicoletei Voicu se însoară. Cea care a dat fericita veste a fost chiar interpreta de muzică populară. Solistei nu-i vine să creadă că, în curând, va fi soacră mare. E nerăbdătoare să-i fie alături băiatului ei în ziua cea mare, însă nu crede că va cânta la nunta lui. Vedeta a explicat că nu vrea să fie ea în centrul atenției, ci cei doi miri.

nicoleta-voicu-1nicoleta-voicu-1

Nicoleta Voicu nu-și mai încape în piele de fericire de când fiul ei, Vicențiu, a decis să se așeze la casa lui. Tânărul în vârstă de 27 de ani se însoară cu iubita lui, Alina, după câțiva ani de relație. Aceștia se vor cununa civil chiar peste două săptămâni și tot atunci se vor distra și la o super petrecere. Solista nu vrea să cânte la nunta lor, însă, dacă evenimentul va cere asta, va accepta.

Citește și: Designerul Mihai Albu și Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorge Turda, au avut o relație:”Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri….”

Citește și: Nicoleta Voicu s-a împăcat cu fiul ei:„Am simțit că și lui i-a fost dor de mine'

Citește și: Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată.Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții.Când și unde va avea loc cununia lor religioasă

Fiul Nicoletei Voicu se însoară

Nicoleta Voicu a mărturisit că nu-i vine să creadă că va fi soacră mare, dar abia așteaptă! Cântăreața susține că nunta fiului ei va fi cel mai important eveniment din viața lui, dar și a ei, ca mamă.

„Uite, am ajuns și soacră mare! Nu știu, e un cuvânt pe care și dacă l-aș repeta în fiecare zi, de aici încolo, timp de două săptămâni parcă tot nu-mi vine să cred că este vorba despre mine!Dar, atât timp cât am un băiat care se însoară…

Îl cheamă Vicențiu, are 27 de ani, iar pe iubita și viitoarea lui soție o cheamă Alina, ce să spun, sunt multe emoții. Asta pentru că însumează toate amintirile, amintirile celor 27 de ani, începând cu venirea lui pe lume, primii pași, cumpenele vieții, momentele noastre de bucurii, tristeți. Este cel mai important eveniment din viața lui și a mea ca mamă', a declarat Nicoleta Voicu, conform cancan.ro.

De ce nu va cânta artista la nuntă

Îndrăgita artistă nu vrea să cânte la nunta fiului său, pentru că nu vrea să fie ea în centrul atenției. Totuși, dacă evenimentul va cere un mic moment artistic, Nicoleta Voicu „nu va avea încotro' și se va conforma cererii.

„Peste două săptămâni va fi cununia civilă, în localitatea din care este Alina. Nu m-am amestecat în organizarea petrecerii. Contribuția mea va fi cu totul alta… Nu știu dacă voi cânta, dar nici nu spun nu. Nu-mi place, așa, să acaparez eu atenția, e petrecerea lor, ei trebuie să fie în centrul atenției. Poate, dacă o să ceară evenimentul, un mic moment artistic, poate c-o să fie… Oricum, va fi o petrecere cu cântec, joc și voie bună.

Dacă la momentul acesta cântăresc ceva și-mi dă cu plus, și-mi dă cu fericire și bucurie este faptul că n-am avut carieră artistică mai presus de copilul meu. Poate este și motivul pentru care sunt cunoscută dar nu atât de mult cât aș fi putut să fiu. Dar am bucuria că nu am lipsit de la nicio etapă din viața copilului meu. Le-am trecut pe toate împreună. M-am ocupat de educația lui, asta îmi e satisfacția și bucuria', a adăugat ea.

Ce regrete are cântăreața

Deși e în culmea fericirii, având în vedere că fiul lui se va însura, Nicoleta Voicu recunoaște că sufletul ei ascunde și unele regrete. Printre ele se numără și divorțul, fiind conștientă că i-a adus multă mâhnire băiatului său, Vicențiu.

„Dacă ar fi să iau viața de la început, aș cântări mai bine. Am luat unele decizii care s-au răsfrânt și asupra lui, iar aici mă gândesc la divorț, pentru că nu știu ce a fost în sufletul lui. Cu siguranță, mâhnire. Dar, poate că uneori e mai bine ca un copil să-și știe părinții liniștiți, fericiți separat decât într-o relație care nu funcționează. Asta cred eu', a conchis solista.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton