Valentina Pelinel şi-a botezat băieţelul. Ce a purtat vedeta într-o zi atât de specială!

 Florentina Liutic
.

Valentina Pelinel a trăit ieri emoţii mari, vedeta botezându-l pe Milan Cristian, băieţelul pe care îl are împreună cu Cristi Borcea.

 

Milan va implini 1 an in luna iunie şi nu a putut fi creştinat mai devreme pentru că tatăl lui nu a primit acceptul unei permisii.

 

Nu aș vrea să îl botez fără Cristi. Sper din tot sufletul ca Milan Cristian să aibă parte de slujba de botez, așa cum e normal. Până atunci însă, merg eu la biserică, vine duhovnicul nostru aca­să, când este în București, îl dau cu mir zilnic înainte de culcare, îl închin (râde când îl închin), îi spun rugăciuni.', declara Valentina într-un interviu pentru Viva!

 

Iată că afaceristul a primit, în sfârşit, această permisie de 24 de ore, iar cei doi şi-au botezat băieţelul. Valentina a purtat în această zi specială o rochie bleu, cu mâneci scurte şi guler alb, deasupra genunchilor, o creaţie elegantă. „Draga mea, Dumnezeu să vă ocrotească îngerașul!' a scris o prietenă a Valentinei Pelinel, în dreptul fotografiei cu aceasta.

 

Valentina Pelinel si MilanValentina Pelinel si Milan

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton