Iulia Vântur trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, însă mai ții minte cum arată cuplul Iulia Vântur - Marius Moga? Iată-i la Viva Party!

 Popescu Alexandra
.

Iulia Vântur cucerește acum Orientul alături de Salman Khan, însă vă mai amintiți cum arăta pe vremea când forma un cuplu cu Marius Moga?

Iulia și Marius au fost împreună 4 ani, din 2007 până în 2011, când au hotărât să pună capăt relației. Tineri și foarte îndrăgostiți, cei doi au fost prezenți și la petrecerile Viva!. În 2007, când cuplul lor era proaspăt format, cei doi veneau împreună la petrecerea Viva din acel an. Iulia, frumoasă ca întotdeauna, purta o rochie verde, decoltată, în timp ce Marius a optat pentru un costum negru, lucios, iar în loc de cămașă a ales un tricou alb.

De asemenea, cu doar un an înainte să se despartă, în 2010, cei doi s-au numărat din nou printre invitații de la petrecerea Viva!, iar schimbarea este una vizibilă. Deși diferența de vârstă dintre ei este de doar un an, Marius pare mult mai mic decât Iulia, care s-a maturizat vizibil în doar 3 ani.

În acest moment, Marius Moga este căsătorit, din anul 2015, cu Bianca Lăpuște cu care are o fetiță, Maria, iar Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul actor Salman Khan.

Alexandra Popescu

Citește și:

Iulia Vântur și Salman Khan cuceresc Orientul! Cât de bine se înțeleg cei doi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton