Cum a reușit Olivia Munn să scape de pistrui și să își întinerească tenul pe cale naturală în doar un an

 Popescu Alexandra
.

Într-un singur an la Olivia Munn s-a observat o schimbare destul de mare în bine, așa că multă lume s-a întrebat cum a reușit să scape de imperfecțiunile tenului, dar și care este secretul ei pentru a se menține în formă.

Tot timpul starurile împărtășesc diferite secrete de înfumusețare care, de multe ori, sunt banale, și nimeni nu le crede, sau fac reclamă unui produs, care, probabil, nu le-a ajutat cu nimic vreodată. Olivia Munn, însă, a fost sinceră și a dezvăluit 4 dintre secretele care au ajutat-o în ceea ce privește forma și textura feței în ultimul an, iar diferența este uimitoare.

Iată ce a făcut!

1. A pierdut aproximativ 6 kilograme în timpul filmărilor pentru „Xmen' făcând o oră de antrenament câteva zile pe săptămână. Acest lucru nu numai că a ajutat-o să slăbească, ci i-a stimulat și circulația sângelui la față, iar asta i-a oferit un aspect întinerit al tenului.

2. Și-a remodelat sprâncenele. Aceasta își contura sprâncenele în așa fel încât părea mereu încruntată, iar faptul că le-a remodelat i-a schimbat foarte mult înfățișarea.

3. A scăpat de pistrui prin a-și curăța fața în fiecare seara cu Proactive Mark Fading Pads.

4. Mănâncă cartofi japonezi – sunt bogați în acid hyaluronic, ceea ce ține departe apariția ridurilor.

„Cine spunea că bărbații pot arăta mai bine odată cu vârsta? Putem înlătura acest mit dacă împărtășim ceea ce am învățat!', a spus Olivia Munn.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a slăbit Olivia Munn cu ajutorul hipnozei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton