”Fusese internat din cauza unui AVC mic”. Valentin Teodosiu, prietenul de-o viață al lui Mitică Popescu, despre cauza morții actorului

 Laciu Andreea
.

Valentin Teodosiu a făcut o serie de declarații după decesul lui Mitică Popescu. Cei doi actori au fost legați de o prietenie care a depășit patru decenii. Teodosiu susține că ar fi vorba despre o altă cauză a morții în această situație, iar motivul internării lui Dumitru Popescu, așa cum se numea actorul în buletin, nu ar fi fost legate de problemele cu inima pe care le avea acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai precis, Valentin Teodosiu a anunțat acum că Mitică Popescu a fost internat în spital după ce a suferit un atac cerebral minor. Deși el l-a sfătuit să evite spitalul Elias, din cauza condițiilor riscante în situația în care se afla îndrăgitul actor, bunul lui prieten nu a vrut să îi asculte îndemnul.

valentin-teodosiu-si-mitica-popescu-valentin-teodosiu-si-mitica-popescu-

Valentin Teodosiu, despre cauza morții lui Mitică Popescu

Mitică Popescu ar fi ajuns la urgențe la Floreasca, înainte de Crăciun, iar apoi a decis să se mute la Spitalul Elias din București, sperând că va avea parte de o recuperare mai rapidă.

'Îmi aduc aminte că odată pe lună cel puțin îl scoteam la o bere. El bea bere și fuma din păcate foarte mult. Acum vreo cinci săptămâni, înainte să se interneze la urgență, l-am scos la un șpriț. Era tare nefericit că nu-l mai sună nimeni. Cât era în viață și avea nevoi, nu l-a sunat nimeni, acum toată lumea sună. Când avea nevoie de ceva, nu era nimeni, el fiind unul dintre cei care muncea. Își făcea emisiunea la TVR.

L-am sunat când am auzit că s-a internat la urgențe, nu mi-a răspuns în prima zi. A doua zi mi-a răspuns. L-am mai sunat odată peste câteva zile și l-am întrebat ce face, iar el mi-a zis: `Uite, fac Crăciunul la Urgențe la Floreasca și revelionul la Elias`.

I-am zis să nu se ducă la Spitalul Elias că de acolo se iese cu picioarele înainte. Este plin de nosocomiale. Iar el mi-a zis: `Nosocomiale sunt peste tot. Mă duc la recuperare. Și l-au recuperat.  Fusese internat din cauza unui AVC (n.r. Accidentul vascular cerebral) mic', a mărturisit Valentin Teodosiu, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește și: De ce nu a avut copii Mitică Popescu. Actorul a murit cu un mare regret în suflet: „Această meserie înseamnă sacrificii”

Citește și: Ultimul interviu cu Mitică Popescu. Ce declara cu 6 luni înainte să moară: 'Îmi este bine. Nu m-am plâns niciodată'

Citește și: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea!” Leopoldina Bălănuță și Mitică Popescu, o senzațională poveste de dragoste

Citește și: Trecutul traumatizant al lui Mitică Popescu. Actorul a trăit iadul pe pământ în tinerețe, când a ajuns în lagărele comuniste

„Ne-a părăsit și dragul meu prieten Nea Mitică Popescu! Acum o lună și ceval-an scos la un șpriț! Era tare fericit! Înainte de Crăciun mi-a spus că face Crăciunul la Floreasca și revelionul la Elias!!! I-am zis să nu se ducă că acolo e belea cu nosocomialele! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a mai scris Valentin Teodosiu, pe contul personal de Facebook.

Cei doi actori au fost prieteni timp de 41 de ani

În vara anului 2021, cei doi buni prieteni au depănat amintiri, în timp ce s-au răcorit în oraș, la o terasă.

„Așa m-am revăzut și cu Valentin Teodosiu și m-am bucurat enorm. Am petrecut câteva ore împreună. Suntem prieteni foarte buni, ne cunoaștem de ani de zile, am jucat împreună și ne face mare plăcere să ne întâlnim. Eu nu-i consider rivali pe colegii mei mai tineri. Ne leagă o amiciție frumoasă, a declarat atunci Mitică Popescu.

Și Valetin Teodosiu a dezvăluit la acea vreme că el și Mitică Popescu sunt atât colegi de breaslă, cât și prieteni de-o viață: Suntem colegi de breaslă și prieteni de o viață. Cu Mitică am jucat împreună în multe piese de teatru și în filme.

Sursă foto: arhiva Viva, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton