Romanița Iovan dezvăluie care sunt tendințele vestimentare în 2023: „Se poartă tot felul de combinații. E indicat să...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Romanița Iovan dezvăluie care sunt tendințele vestimentare în 2023. Romanița Iovan ne spune ce se poartă în anul 2023, din punct de vedere vestimentar. Într-un interviu pentru viva.ro, creatoarea de modă a vorbit despre culoarea anului, magenta, dar și despre materialele care se poartă. Vedeta susține că tricotajele, catifeaua și materialele fluide sunt în trend. Însă, Romanița Iovan își sfătuiește clientele să poarte ceea ce le vine bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan dezvăluie care sunt tendințele vestimentare în 2023. Romanița Iovan spune că în anul 2023 se poartă foarte mult tricotajele, catifeaua și materialele fluide. Paietele sunt, de asemenea, la mare trecere în anul care vine, iar culoarea anului este magenta, o nuanță între bordo și siclam, după cum a descris-o chiar vedeta. În schimb, Romanița Iovan preferă să se îmbrace foarte mult în negru, în special în pantaloni. Pe clientele ei le sfătuiește să se îmbrace în funcție de personalitatea pe care o are fiecare.

94871199_4273622652651554_3922106444706480128_n-294871199_4273622652651554_3922106444706480128_n-2

Citește și: Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent:„Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda:„Mă ocup și de…'

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie:„Nu ne plac momentele tensionate. Dacă ne certăm…'

Romanița Iovan dezvăluie care sunt tendințele vestimentare în 2023

Romanița Iovan ne spune ce este la modă în anul 2023. Într-un interviu pentru viva.ro, celebra creatoare de modă susține că în anul care vine este în trend magenta, o nuanță între bordo și siclam. În același timp, Romanița Iovan spune că se mai poartă și culoarea bej, dar și alb. În anul 2023 se mai poartă foarte mult paietele și catifeaua. În ceea ce o privește pe Romanița Iovan, aceasta este adepta ținutelor negre, de obicei, includ și pantaloni.

'În primul rând, este nebunia cu 'Viva Magenta', culoarea aceasta care este între roșu bordo și siclam. Mă rog, o să încerc să fac și eu ceva la culoarea aceasta. Se poartă tot felul de combinații. Se poartă și bejul. E chiar indicat să fii în aceeași culoare complet, dacă se poate. Se poartă și alb, se poartă mult tricotajele. Se poartă materialele fluide, se poartă catifeaua și se mai poartă și paietele. E o nebunie', a declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro.

Romanița Iovan: 'Să ne alegem ceea ce ne stă bine'

Romanița Iovan este de părere că este bine să alegem ceea ce ne stă bine din tot ceea ce se poartă și este pe val, din punct de vedere vestimentar. Mai mult, vedeta susține că își sfătuiește clientele să poarte vestimentațiile în funcție de personalitatea pe care o are fiecare.

'Până la urmă, știți cum este, să ne alegem, din multitudinea ce definește un an din punct de vedere vestimentar, ceea ce ne stă bine. Doar nu facem cum scrie acolo: 'îmbracă-te cu nu știu ce haine mulate și tu să arăți ca gogoșarul'. Nu e cazul. Întotdeauna am încercat să le spun clientelor mele că cel mai bine este să vorbim, să-și divulge personalitatea. Să-mi dau seama cam ce le-ar sta bine și ce se potrivește caracterului lor. Să vină în întâmpinare cu ceva pertinent, nu așa orice. Nu ai cum să porți orice', a mai declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro.

Cum se menține vedeta în formă, la 58 de ani

Romanița Iovan arată senzațional la cei 58 de ani pe care îi are. Vedeta susține că nu deține niciun secret, ci pur și simplu a optat pentru un alt stil de viață. Creatoarea de modă face sport încă de la primele ore ale dimineții, iar acest lucru o ajută să se mențină în formă. Romanița Iovan are o relație bună cu fiul ei, Albert Iovan, care a împlinit vârsta de 16 ani, și își dorește să nu fie pentru acesta, o „mamă depășită’.

'Nu este niciun secret, ci un stil de viață. Și îmi organizez timpul fără să am frustrări și fără să îmi fie greu. Nu mă gândesc niciodată că este un efort. Sigur, este un efort în fiecare zi, în sensul că este un efort fizic. Dar, de altfel, nu e un efort mental care să mă chinuie într-un fel sau altul. Deci, eu știu că acesta este programul meu. M-am trezit dimineața, m-am apucat de sport, după care am început activitatea profesională. Asta e o regulă și o respect, pentru că îmi place și nu o fac din obligație', a declarat Romanița Iovan, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton