De ce nu a avut copii Mitică Popescu. Actorul a murit cu un mare regret în suflet: "Această meserie înseamnă sacrificii"

 Laciu Andreea
.

De ce nu a avut copii Mitică Popescu. Marele actor a trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lumea artistică din România, alături de actrița Leopoldina Bălănuță. De altfel, a fost și singurul lui mariaj de-a lungul vieții. Cu toate că s-au iubit enorm, nu au avut copii, iar Mitică Popescu a dezvăluit la un moment dat, într-un interviu mai vechi, adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu a avut copii Mitică Popescu. În data de 3 ianuarie, îndrăgitul actor a murit la vârsta de 86 de ani, chiar la o lună după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Dumitru Popescu, pe numele lui real, a împlinit această vârstă în data de 2 decembrie 2022. În ultimele zile din viața lui, a ajuns pe mâna medicilor. Avea probleme cardiace serioase și fusese internat la Spitalul Elias din București. Se pare că inima lui a pierdut în cele din urmă lupta și a încetat să mai bată, lăsând în urmă admiratorii îndurerați de pierderea încă unui mare actor al țării.

5mitica-popescu5mitica-popescu

De ce nu a avut copii Mitică Popescu

A murit la o vârstă înaintată, dar s-a stins purtând un imens regret în sufletul lui. Actorul a dezvăluit într-un interviu mai vechi motivele reale pentru care nu a avut copii.

„Regret că nu am copii dar în profesia noastră nu realizezi la timp chestia asta. N-ai timp să ţii nici măcar o floare… Îmi amintesc că atunci când s-a prăpădit bietul tata am avut nu ştiu câte spectacole în acea săptămână. Poldi nici n-a putut veni la înmormântare, că avea matineu. Eu dimineaţa am fost la înmormântare la tata, iar seara eram pe scenă. Această meserie înseamnă sacrificii. Cea mai mare realizare este că încă sunt în viaţă', a declarat actorul în anul 2011, conform Libertatea.

Citește și: Ultimul interviu cu Mitică Popescu. Ce declara cu 6 luni înainte să moară: 'Îmi este bine. Nu m-am plâns niciodată'

Citește și: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea!” Leopoldina Bălănuță și Mitică Popescu, o senzațională poveste de dragoste

Citește și: Trecutul traumatizant al lui Mitică Popescu. Actorul a trăit iadul pe pământ în tinerețe, când a ajuns în lagărele comuniste

Citește și: Mitică Popescu, revoltat pe facturile uriașe la gaze și la curent: „Oamenii nu au șase vieți, ca să îndure una sau alta”

A fost însurat o singură dată

De ce nu a avut copii Mitică Popescu. Actorul a fost căsătorit o singură dată, cu actrița Leopoldina Bălănuță, din anul 1977 până în anul 1998. Povestea lor de dragoste a durat un sfert de secol, dar apoi au fost despărțiți de moarte. Deși s-au luat în fața legii, au refuzat să facă și cununia religioasă, considerând că au o vârstă prea înaintată pentru asta/

De ce nu a avut copii Mitică Popescu. „Pentru dragoste nu contează vârstă, dovadă că am stat împreună 25 de ani, dar lumea te mai judecă. M-am înțeles foarte bine cu Leopoldina. Eu făceam piață, iar ea gătea. Ei îi plăcea să pescuiască, mie nu. Dar am mers în Delta zece ani. Nu avem copii, pentru că ea nu putea să rămână însărcinată. Plus că, nouă, actorilor, ne este foarte greu să creștem și o floare, la programul pe care-l avem', a declarat Mitică Popescu în anul 2004, pentru Jurnalul.ro.

A îndurat frigul în ultimele luni de viață

De ce nu a avut copii Mitică Popescu. În ultima perioadă, înainte să fie internat la spital, Mitică Popescu a dezvăluit prin ce chinuri trece din cauza frigului din locuință.

Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri. E cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are. Nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere. Am sobă de teracotă pe gazeDeocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura!‘, a declarat Mitică Popescu pentru Impact.ro.

Sursă foto: arhiva Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton