Ultimul interviu cu Mitică Popescu. Ce declara cu 6 luni înainte să moară: ”Îmi este bine. Nu m-am plâns niciodată”

 Calin Maria Bianca
.

Ultimul interviu cu Mitică Popescu. Este vestea momentului! Din nefericire, o veste tristă a zgduit România în acestă după-amiază, când s-a aflat că marele actor a încetat din viață. La cei 86 de ani, ducea o viață lipsită de griji și se declara un pensionar fericit, asta până când problemele de sănătate și-au făcut simțită prezența. Iată ce declara cu doar 6 luni în urmă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mitică Popescu a murit! Este doliu în lumea teatrului, cât și pentru toți cei care l-au cunoscut de-a lungul vieții sau l-au văzut pe scenă, în diferite roluri. Din păcate, s-a stins când nimeni nu se aștepta, lăsând în urma sa multă durere. Marele actor a încetat din viață la Spitalul Elias din Capitală, fiind internat din data de 29 decembrie.

mitica-1mitica-1

Nimeni nu se aștepta la o astfel de tragedie, chiar acum la început de an. Actorul avea numeroase planuri de viitor, pe care le-a și dezvăluit în urmă cu 6 luni, când a oferit și un ultim interviu. Nu se gândea la ultimul drum și la nimic ce avea să-i prevestească moartea. Ba mai mult, nu vorbea absolut deloc despre probleme de sănătate, semn că fie voia să le țină departe de ochii curioșilor, fie nu erau atât de intense pe atunci.

Citește și: A murit Mitică Popescu.Marele actor avea 86 de ani

Citește și: Trecutul traumatizant al lui Mitică Popescu.Actorul a trăit iadul pe pământ în tinerețe, când a ajuns în lagărele comuniste

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Sabina Teodorescu, fiica lui Oreste.Este căsătorită din 2017 și are un băiețel

Citește și: Gabriel Dorobanțu a împlinit 70 de ani. De ce nu s-a însurat niciodată:'A iubit mult o femeie care l-a părăsit. Și-a propus să nu mai…'

Ultimul interviu cu Mitică Popescu. Ce declara marele actor cu 6 luni înainte să moară

Marea pasiune a regretatului Mitică Popescu a fost teatrul, însă după ce a ieșit din această lume, nu a mai vrut să audă despre tot ceea ce a însemnat acest domeniu. Și-a dorit să își trăiască bătrânețea așa cum trebuie, astfel că după pensionare a vrut să meargă doar în vacanțe și să se bucure de viață. Marele actor preferă să plece vara în concedii și să beneficieze de mai mult timp liber, în loc să lucreze ca colegii săi de breaslă după pensionare.

„Am fost plecat într-o excursie la Londra, luna viitoare merg în Bulgaria. În prezent, fac numai televiziune, la teatru am renunțat. N-am vrut să bat recordul nimănui. Sunt probleme cu teatru, e greu pentru angajați, dar mai ales pentru colaboratori. E greu și sunt multe piese, cu text mai ușurel, cu decor tot mai puțin, cu distribuții tot mai mici.

După ce m-am pensionat, nu am mai vrut să urc pe scenă. Îmi este bine, eu nu m-am plâns niciodată de bani ca să zic că îmi este greu financiar. Pe lângă asta, am timp să mă mai uit și la meciurile de fotbal', a declarat acesta pentru impact.ro.

Mitică Popescu se numea un 'pensionar fericit'

Din nefericire, regretatul Mitică Popescu nu a mai apucat să se bucure de toate meciurile la care voia să se uite și nici să colinde lumea. Totul s-a spulberat în doar câteva clipe, cu toate că atunci când a oferit acest interviu, în urmă cu 6 luni, se numea un 'pensionar fericit'. Mărturisea că nu s-a plâns niciodată și că o duce bine pe plan financiare. De asemenea, nici când a venit vorba despre sănătate nu s-a întristat, ci din contră, declara că este foarte bine.

„Cu sănătatea stau bine. Am grijă cu soarele, mai cu pălărie, mai pe la umbră. La plimbări nu renunț. Mai sunt copaci care mai țin umbră, mă plimb ca să mai pun picioarele la treabă.

Doar atunci când nu plouă stau în casă, în rest fac mișcare. De mai bine de 50 de ani beau cafea dimineața pe stomacul gol după care mănânc o banană', a adăugat celebrul actor Mitică Popescu.

Mitică Popescu își dorea să fie mereu încojurat de prieteni

În nenumărate interviuri Mitică Popescu declara că nu își dorește nimic special decât sănătate și fie înconjurat de prieteni. Actorul a rămas văduv, după ce soția sa, marea actriță Leopoldina Bălănuță a murit, astfel că de atunci nu și-a mai refăcut viața. A vrut să fie alături de cei dragi, astfel că acum pe ultimul drum, cu siguranță toți apropiații îi vor aduce un omagiu. Din nefericire, pentru marele actor Mitică Popescu azi a fost ultima zi în viață, pe care și-a petrecut-o pe patul de spital.

În primul rând îmi doresc să fiu sănătos. Îmi mai doresc ca oamenii, din simple cunoştinţe să redevină prieteni. Ca înainte de pandemie. Nenorocirea asta care s-a abătut asupra noastră. Îmi pare rău că aceste momente dificile nu ne-au apropiat. Sper însă să devenim mai înţelepţi. Îmi doresc să se facă filme bune şi pentru noi.Mai sper să mă ajute Dumnezeu să trăiesc cât vrea el. Pentru că, aşa cum se întâmplă şi în cazul talentului, totul e de la Dumnezeu’., a povestit regretatul actor în urmă cu doi ani.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton