Văduva lui Alexandru Arșinel l-a condus pe maestru, pe ultimul său drum, în scaun cu rotile. Imaginile durerii

 Dumba Gabriela
.

Aflată în scaun cu rotile, văduva lui Alexandru Arșinel a fost tot timpul prezentă lângă sicriul soțului ei, dar și pe ultimul său drum, către locul de înhumare din Cimitirul Bellu. Îmbrăcată în negru, devastată de durere, Marilena Arșinel a fost ajutată de fiul ei să intre în biserică și, mai apoi, să urmeze, în cimitir, sicriul în care se afla regretatul Alexandru Arșinel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, înainte de prânz, Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel a ajuns la slujba de înmormântare a bărbatului care i-a fost aproape peste 50 de ani. Devastată, cu ochii triști și lacrimi pe obraz, soția lui Alexandru Arșinel și-a condus bărbatul iubit pe ultimul drum, în ciuda faptului că se află în scaun cu rotile și are nevoie de ajutor să se deplaseze.

7676767676767676

Văduva lui Alexandru Arșinel, în scaun cu rotile în cimitirul Bellu

Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel a fost adusă la slujba de înmormântare de băieții ei pentru că se află în scaun cu rotile și nu se poate deplasa singură.

Îmbrăcată în negru și pe cap cu o pălărie neagră, Marilena Arșinel a fost ajutată de mai mulți bărbați să intre în biserică. Soția regretatului actor a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut, lovindu-se la cap.

„Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură’, povestea Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.

Citește și: A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Alexandru Arșinel. Sicriul a fost depus la Teatrul Constantin Tănase, din București

Văduva lui Alexandru Arșinel, nelipsită de la priveghiul de vineri

Marinela, femeia care i-a fost alături lui Alexandru Arșinel timp de 54 de ani, a apărut vineri în jurul orei 16.00, la Teatrul Constantin Tănase, într-un scaun cu rotile, fiind ajutată chiar de unul dintre băieții săi. Văduva lui Alexandru Arșinel a lăsat o coroană de flori și un mesaj de adio dureros.

O coroană de flori a fost lăsată la ieri la teatru. Marinela Arșinel a ales orhidee imperială albă și verde pentru coroană. În evidență a ieșit și mesajul pe care aceasta a dorit să-l scrie pe panglica funerară: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena’.

Marilena și Alexandru Arșinel, 54 de ani de iubire

Alexandru Arșinel s-a căsătorit cu Marilena în vara lui 1968, dar pe verighetele celor doi este trecută data când s-au cunoscut, 1966.

Despre soţie şi familie, maestrul a vorbit rar. Alexandru Arşinel a povestit, în cartea lui, „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei’, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste.

Şi-a cunoscut soţia în 1966, la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă ca să se căsătorească. Nu mai puteau sta departe unul de celălalt.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: Dar ce ai face dacă m-aş îneca?. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!’, a scris Alexandru Arșinel.

foto: Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton