Puține vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Ce colegi de breaslă l-au condus pe marele actor pe ultimul drum

 Dumba Gabriela
.

Puține vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Astăzi, unul dintre cei mai mari artiști ai României a fost înhumat în Cimitirul Bellu și foarte puține chipuri celebre l-au condus pe ultimul drum, în ciuda regretelor exprimate de aceștia pe rețelele de socializare, de când marele Alexandru Arșinel a închis ochii și până astăzi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel este înmormântat astăzi, 2 octombrie 2022, la Cimitirul Bellu. Actorul a fost condus pe ultimul drum de toți cei care i-au fost apropiați sau admiratorii care regretă dispariția lui. În jur de 300 de oameni au aplaudat sicriul cu trupul neînsuflețit al maestrului și l-au condus spre locul de veci. În schimb, trist de puține fețe cunoscute și-au făcut apariția la înmormântare.

bun-2bun-2

Ce vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Slujba de înmormântare a lui Alexandru Arșinel a început la ora 12.00 și printre cei 300 de oameni simpli, care au venit la cimitirul Bellu pentru a-i aprinde o lumânare maestrului s-au numărat și câteva vedete.

Astfel, l-au condus pe ultimul drum pe maestrul Arșinel Gheorghe Turda, Mirela Vaida, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Vasile Muraru și Adrian Enache.

Restul persoanelor publice care l-au cunoscut și admirat pe Alexandru Arșinel s-au limitat la mesaje de condoleanțe și coroane de flori.

Citește și: A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Alexandru Arșinel. Sicriul a fost depus la Teatrul Constantin Tănase, din București

Văduva lui Alexandru Arșinel l-a condus pe maestru, pe ultimul său drum

Aflată în scaun cu rotile, văduva lui Alexandru Arșinel a fost tot timpul prezentă lângă sicriul soțului ei, dar și pe ultimul său drum, către locul de înhumare din Cimitirul Bellu.

Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel a fost adusă la slujba de înmormântare de băieții ei pentru că se află în scaun cu rotile și nu se poate deplasa singură.

Îmbrăcată în negru și pe cap cu o pălărie neagră, Marilena Arșinel a fost ajutată de mai mulți bărbați să intre în biserică. Soția regretatului actor a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut, lovindu-se la cap.

Marinela, femeia care i-a fost alături lui Alexandru Arșinel timp de 54 de ani, a apărut vineri în jurul orei 16.00, la Teatrul Constantin Tănase, într-un scaun cu rotile, fiind ajutată chiar de unul dintre băieții săi. Văduva lui Alexandru Arșinel a lăsat o coroană de flori și un mesaj de adio dureros.

Marinela Arșinel a ales orhidee imperială albă și verde pentru coroană. În evidență a ieșit și mesajul pe care aceasta a dorit să-l scrie pe panglica funerară: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton