De ce Maria Cârneci nu merge la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, deși l-a iubit enorm: "Trebuie să pregătesc..."

 Dumba Gabriela
.

Deși l-a iubit și admirat enorm, Maria Cârneci nu va merge la înmormântarea lui Alexandru Arșinel de astăzi. Artista a dezvăluit de ce nu-l poate însoți pe maestrul Arșinel pe ultimul drum, dar a transmis un mesaj de condoleanțe emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel este înmormântat astăzi în Cimitirul Bellu din Capitală, artistul pregătindu-și din timp locul de veci pentru a evita să fie o povară pentru familia sa, așa cum a dezvăluit în trecut.

14-vedetete-arsinel-114-vedetete-arsinel-1

De ce nu merge Maria Cârneci la înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Cu emoție în glas, a transmis un mesaj familiei regretatului actor, Alexandru Arșinel, cu gândul la suferința proprie.

„Arșinel a fost legenda teatrului românesc. A întristat un popor întreg. Noi artiștii care am fost lângă el, am legat prietenii. A fost un artist adevărat, respectat și iubit de toată lumea. Și eu am trecut prin asta, știu cum e. Doresc familie multă putere. Dumnezeu l-a luat la El, printre stele. Ce mai pot să spun acum decât, Dumnezeu să îl odihnească și să îi ierte păcatele.”, a declarat Maria Cârneci.

Interpreta de muzică populară și-a adus aminte de ultimul moment petrecut împreună cu Alexandru Arșinel. A povestit totul despre ultima interacțiune cu el.

„Ultima dată m-am întâlnit cu el într-o emisiune la Dan Negru, parcă de revelion. Atunci am făcut spectacol împreună. Oricum noi am mai avut apariții împreună, știa să facă publicul să se simtă bine, să aducă voia bună. Tuturor ne e greu că nu mai este printre noi.”, a mărturisit Maria Cârneci, pentru WOWbiz.ro.

Din păcate, deși l-a iubit și admirat enorm, Maria Cârneci nu va merge la înmormântarea lui Alexandru Arșinel.

„Nu cred că o să ajung la înmormântare, că am și eu problemele mele. Trebuie să pregătesc pomana de trei ani a soțului meu. Dar transmit sănătate și condoleanțe familiei”, a mai spus Maria Cârneci.

Citește și: Vasile Muraru, discurs emoționant la priveghiul lui Alexandru Arșinel: „E acum sus în cer, alături de doamna Stela Popescu, și de alții, și-i bucura pe îngeri'

Citește și: Gheorghe Turda dezvăluie câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America: „Puteai să te întorci în România și cu mii de dolari'

Alexandru Arșinel este înmormântat cu onoruri militare astăzi, la cimitirul Bellu

Alexandru Arșinel este înmormântat astăzi, 2 octombrie 2022, la Cimitirul Bellu. Actorul va fi condus pe ultimul drum de toți cei care i-au fost apropiați sau admiratorii care regretă dispariția lui.

Slujba de înmormântare începe la ora 12:00, iar cei doi fii ai lui îi vor respecta cu sfințenie dorințele, așa că actorul va fi îmbrăcat cu costumul, pălăria și butonii favoriți.

Actorul își cumpărase deja în urmă cu ceva ani locul de veci, în cimitirul Bellu din Capitală. A lăsat toate instrucțiunile pentru înmormântare, iar cei doi fii le respectă astăzi întocmai. Arșinel și-a pregătit mormântul din vreme și nu va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor, ci pe Aleea Mateiu Caragiale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton