Dan Negru a publicat ultima discuție cu Alexandru Arșinel, pe care au avut-o cu puțin timp înainte să moară: "Golăneala din televiziuni..."

 Dumba Gabriela
.

Dan Negru și Alexandru Arșinel au avut o relație specială de prietenie, iar moartea maestrului îi răscolește vedetei TV numeroase amintiri. Dan Negru a dezvăluit zilele acestea momente deosebite pe care le-a trăit cu maestrul Arșinel, iar recent a făcut publică ultima conversație telefonică cu marele actor, pe care au avut-o cu puțin timp înainte ca acesta să se stingă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Așinel a trecut la cele veșnice joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Marele actor va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie. Slujba de înmormântarea va avea loc la ora 12:00. Actorul va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, acolo unde și-a pregătit dinainte locul de veci.

232-1232-1

Ce a vorbit Dan Negru cu Alexandru Arșinel cu puțin timp înainte să moară

Alexandru Arșinel este înmormântat astăzi, iar Dan Negru a postat pe Instagram câteva momente din ultima sa discuție cu marele actor.

Atunci, maestrul se afla la Dolhasca și îi spunea prietenului său că a fost la biserică pentru a da de pomană pentru părinții săi și îi promitea lui Dan Negru că se vor revedea cât de curând pentru a vorbi despre „golăneala din televiziuni”.

Și probabil, să ia parte la emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D pentru a mai risipi din non-valoarea prezentă pe micul ecran.

'Intr-unul din ultimele mele dialoguri cu Arșinel am vorbit despre „golăneala” din televiziuni..Cei din bresală o știu, ceilalți mai bine să n-o știe.
Mi-am amintit atunci vorbele lui Abraham Lincoln care ne caracterizează cel mai bine:
„Ipocrit e cel care și-a ucis părinții și apoi a cerut milă pe motiv ca e orfan”.
Asta a făcut televiziunea cu multi artiști-legendă: i-a ignorat in viața și apoi i-a plâns la parastas…
•Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea „luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumosă..”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Citește și: A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Alexandru Arșinel. Sicriul a fost depus la Teatrul Constantin Tănase, din București

Citește și: Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel: „Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună’

Zilele trecute, Dan Negru mai spunea că Alexandru Arșinel era mereu optimist și nu se plângea de situația în care se află, deși nu era deloc una fericită din punct de vedere al sănătății.

„În urma cu trei săptămâni am vorbit cu el, discuția s-a învârtit în jurul celor de la FCSB, am vorbit despre fotbal, dacă se califica în primăvara europeană, dacă nu se califica, o discuție foarte relaxată. Vorbea relaxat, nu se plângea de viață. Așa a fost întotdeauna', a povestit Dan Negru după ce Alexandru Arșinel a murit.

Mesajul lui Dan Negru după ce a murit Alexandru Arșinel

'Generația lui Arșinel, Stela, Piersic au construit golden age-ul televiziunii în România. Eu le datorez porecla „regele audiențelor” pentru că am fost „ușierul” lor în multe showuri.

În ultimii 25 de ani nu țin minte vreun format tv în care să nu-i fi avut invitați. „Shiny-Floor” se numesc showurile de divertisment elegante, cu lumini, costume, strălucire. Ele există în toată lumea și televiziunile mondiale au crescut generații noi de artiști care le duc mai departe.

Noi n-am reușit asta! Televiziunea e mai mult decât reality-uri cu ispite, bucătari, șopârle și talk-showuri. Pe astea le găsești în online. Televiziunea e și poveste strălucitoare. Arșinel, Stela, Dichiseanu făceau parte din lumea strălucitoare a televiziunii…

Într-un astfel de show am avut ambiția să adun în jurul lui Arșinel zeci de vedete. De acolo e fotografia asta. Noi, toți, acordându-i respect în timpul vieții! Noi, cei rămași, crezând ca mai avem mult timp. N-avem…' a scris omul de televiziune Dan Negru, pe Facebook.

Alexandru Arșinel este înmomântat astăzi

Astăzi, 2 octombrie, va fi înmormântat în cimitirul Bellu din Capitală.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine’, declara în trecut marele actor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton