Vă mai amintiți de cuplul Mirela Baniaș - Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii? În ce relații au rămas cei doi după ce s-au despărțit

 Stamen Diana
.

Mirela Baniaș și Ionuț Gojman au venit împreună la Insula iubirii, însă au plecat separat. Relația lor s-a sfârșit, după participarea la show-ul de la Antena 1, iar fiecare și-a refăcut viața. Acum, Mirela Baniaș a mărturisit în ce relații a rămas cu Ionuț Gojman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela Baniaș și Ionuț Gojman au stârnit mari controverse încă de când au apărut la Insula iubirii. Detalii total neașteptate au ieșit la iveală despre cei doi. Au mers în emisiunea de la Antena 1 pentru a-și testa relația, însă au ajuns prin a-și spune adio. Acum, după o perioadă lungă de când s-a terminat Insula iubirii, Mirela Baniaș a mărturisit în ce relații se află cu Ionuț Gojman, după ce urmăritorii ei au avut câteva curiozități.

Se pare că cei doi nu mai păstrează deloc legătura, iar fiecare își vede de viața lui. Mirela Baniaș s-a căsătorit și își dorește foarte mult un copil, în timp ce Ionuț Gojman are și el o altă relație. 'Clar nu', a fost răspunsul dat de brunetă atunci când a fost întrebată dacă mai ține legătura cu fostul iubit.

Înainte de a avea o relație cu Ionuț Gojman, Mirela Baniaș de la Insula iubirii a fost căsătorită și a ajuns chiar la închisoare pentru fostul soț. Bruneta a declarat că nu mai știe nimic de acest bărbat și nici nu o mai interesează de când au divorț, în urmă cu 4 ani.

„Nu știu nimic, nu mă interesează, nici nu vreau să aflu nimic. Din 2016, de la divorț, nu l-am mai văzut. Bunica are o vorbă: „de morți numai de bine…'. Relația actuală este de peste 2 ani', a continuat Mirela Banias pe Instagram.

Mirela Baniaș Insula iubirii Ionuț Gojman (2)Mirela Baniaș Insula iubirii Ionuț Gojman (2)

Mirela Baniaș de la Insula iubirii e fericită alături de actualul soț

Lucrurile în viața fostei concurente de la Insula iubirii s-au așezat cum nu se poate mai bine. Mirela Baniaș este foarte fericită alături de soțul ei, care are grijă să nu-i lipsească absolut nimic.

„Dacă aș putea da timpul înapoi cu 15 ani… când m-am întâlnit prima dată cu soțul meu actual… l-aș fi răpit de atunci! Pentru că e prea frumoasă viața cu el.. nu știu cum am putut trece prin atâtea… Dacă era el, clar nu mă lasă la greu', a continuat ea.

Citește și: Mirela Banias de la Insula Iubirii a ajuns de nerecunoscut! S-a operat sau își editează prea mult pozele? Fanii au atacat-o: „În realitate, nu as vrea sa arăt ca tine!”

Citește și: Motivul pentru care Mirela de la Insula Iubirii a mințit prima dată că a făcut nunta: „Pentru a scăpa de gura lumii”

Citește și: Mirela de la Insula iubirii a pierdut sarcina: 'Am făcut avort spontan'

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii şi-a făcut o nouă intervenţie estetică. Chipul său arată diferit

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton