Irinel Columbeanu trece prin clipe dificile, din punct de vedere financiar. Ce spune Monica Gabor despre el: „M-a ajutat mult”

 Lupescu Anca
.

Au trecut 9 ani de când Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au despărțit. Cei doi au împreună fetiță, Irina Columbeanu, care locuiește alături de mama ei, în Statele Unite, și de noua familia pe care ea și-a întemeiat-o peste ocean. Fetița se înțelege bine cu tatăl ei vitreg, Mr. Pink, dar și cu fiul acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rămas în România, Irinel Columbeanu are o perioada dificilă din punct de vedere financiar. El a rămas fără vila de Izvorani, fiind nevoit să se mute într-un apartament cu două camere. Obișnuit cu luxul, omul de afaceri trăiește acum într-o locuință fără pretenții și se chinuie să își restabilească echilibrul de pe plan economic.

Acum, Monica Gabor a vorbit despre relația cu fostul ei soț. Deși a devenit o apariție extrem de rară, de când s-a mutat în SUA, fostul model spune că tatăl copilului său a ajutat-o extrem de mult să ajungă unde este acum.

Cât despre viața ei actuală, Monica spune că este extrem de fericită și că și-a găsit liniștea alături de Mr. Pink. Ea vorbește despre schimbarea în bine a vieții ei, iar acest lucru se vede și din fotografiile pe care le urcă pe rețelele sociale.

'Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine', a spus ea despre Mr. Pink.

Monica Gabor, despre Irinel Columbeanu: „M-a ajutat foarte mult'

Monica Gabor îi este recunoscătoare lui Irinel Columbeanu. Cei doi au avut o relație foarte controversată în showbizul românesc, din cauza diferenței enorme de vârstă. Modelul recunoaște că Irinel a făcut-o celebră, iar datorită lui a ajuns să aibă contracte de modeling și să ducă o viață fără griji, din punct de vedere financiar.

'Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc', a spus Monica Gabor.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 2 ani, după mutarea în SUA. Ce spune despre relația cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica doi ani. Desigur, grație tehnologiei Irina, în vârstă de 13 ani și tată ei s-au mai putut vedea în mediul virtual, însă nu și față în față. Micuța s-a mutat de 2 ani cu mama ei în Statele Unite, iar de atunci nu s-au mai întâlnit.

monica-gabor-e1539185867104monica-gabor-e1539185867104

Irina a fost crescută de tatăl ei, care a și câștigat custodia sa, până în urmă cu 2 ani când a ales să se mute cu mama sa, Monica Gabor.

Vizibil emoționat atunci când este atins un subiect așa sensibil, Irinel Columbeanu a precizat că fiica lui este bine și că îi este extrem de dor de ea.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală’, a transmis Irinel Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton