Cristina Joia a depus plângere împotriva femeii care a desfigurat-o. Cine este femeia care a agresat-o în plină stradă

 Lupescu Anca
.

Cristina Joia, de la Visuri la cheie, a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Capitală, de o șoferiță căreia i-a reproșat că a blocat intrarea în magazin și trecerea de pietoni. Iată primele declarații ale designerului. Acum, ea a depus plângere penală împotriva femeii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Poliția așteaptă externarea victimei ca să continue ancheta în cazul atacului barbar petrecut într-un magazin din Capitală. Ancheta este în plină desfășurare. Polițiștii de la Secția 14 au mers luni în magazinul unde a avut loc atacul.

UPDATE. Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost identificată de polițiștii secției 14, după imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Aceasta are 34 de ani și se pare că a fost deja reținută de polițiști și condusă la audieri.

Angajații, care au fost audiați, susțin afirmațiile Cristinei Joia, conform căreia femeia căreia îi atrăsese atenția că a parcat în fața magazinului a tăbărât asupra ei și a lovit-o crunt.

Ofițerii de poliție spun că sunt deja strânse suficiente probe care să ducă la acuzarea agresoarei, pe care au reușit să o identifice.A fost audiată și Cristina Joia, care a înregistrat plângerea penală, pentru că așa cere procedura, fiind vorba despre o infracțiune de loviri și alte violențe. Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a victimei.

O probă extrem de importantă în dosar este raportul preliminar al Institutului de medicină legală privitor la consecințele atacului, pentru că în funcție de ce spun legiștii poate fi stabilită încadrarea juridică.

A bătută cu bestialitate și a ajuns la spital

Cristina Joia a fost atacată de o femeie, spărgându-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri. Conform comunicatului Poliției Capitalei, secția 14 de Poliție a fost sesizată prin apel la 112. Ulterior, jurnalistul PRO TV Ovidiu Oanță a povestit pe pagina sa de socializare cum s-au petrecut lucrurile.

images-3-4images-3-4

„Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiază, într-un magazin din Calea Șerban Vodă. O femeie căreia îi reprosase că a blocat cu mașină o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o in plină figura cu un obiect tare – nu e clar dacă un „box' sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă că realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală', a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton