Ce părere are Oana Zăvoranu despre Dana Budeanu: „Nu face pe nevinovata, ca toate de pe plaiurile astea amărâte”

 Lupescu Anca
.

Oana Zăvoranu a revenit în atenția publică odată cu divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă. Ea și-a spus părerea despre întregul scandal, dar a inițiat unul nou față de influncerii din România. A aruncat cu jigniri și cuvinte dure către vedetele de la noi și nu s-a sfiit să își spună părerea sinceră despre ele. În acest context, Oana Zăvoranu a fost întrebată ce părere are despre Dana Budeanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și-a manifestat sentimentul de revoltă pe rețelele de socializare cu privire la câțiva influenceri și vedete de la noi.

Singura vedetă pe care Oana Zăvoranu pare că o apreciază este designerul Dana Budeanu. Întrebată ce părere are despre aceasta, ea a spus: „ Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe 'nevinovata' ca toate de pe plaiurile astea amărâte'.

Oana Zăvoranu crede că divorțul lui Pepe este o înscenare

Oana Zăvoranu a reacționat la vestea surprinzătoare că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța. Anunțul a fost făcut de cântăreț, care a spus că soția lui a luat decizia de a se despărți și de a merge pe drumuri separate. Pepe a mai declarat că de două săptămâni nu mai locuiește cu soția lui.

Recent, actrița și-a făcut cunoscută părerea și despre despărțirea dintre Pepe, fostul ei soț, și Raluca Pastramă, cu care cântărețul are două fete.

'Că este o căsnicie de fațadă am spus-o și rămân la părerea mea, dar nu asta este important. Eu cred că este o regie proastă pentru că lui îi este foarte foame, întrucât toată lumea a fost afectată de pandemie, iar el nu a mai avut concerte și evenimente. Din câte am înțeles, și-au deschis cu surle și trâmbițe nu știu ce salon, dar au pus cruce că nu a mai venit nimeni. Concerte de unde, că toți artiștii au avut de suferit', a declarat Oana Zăvoranu.

'În opinia mea este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă.

Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate. Păi, cum să vrea ea divorț? Știe foarte bine ce face el de ani de zile, să fim sinceri! Nu că ar fi situația roz între ei, dar nu este vorba despre un divorț!', a spus ea.

descărcare-8-5descărcare-8-5

Inițial, Oana a luat totul în derâdere și în stilul caracteristic a făcut ironii la auzul acestei vești.

‘Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u! E mai rău!
De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate’.
Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai „ceartă’. Să se „înpece’. Să nu mai „fuge’ de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece’. Ăsta este mesajul meu!’, a declarat Oana.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton