Test COVID-19 obligatoriu pentru vacanța în Dubai. Selly, declarații despre experiența în Emirate, în plină pandemie

 Stamen Diana
.

Pentru a merge în vacanță în Dubai este obligatoriu să faci test pentru COVID-19, iar Selly a făcut chiar trei înainte de a se bucura de concediul mult așteptat. Celebrul vlogger a povestit cum a fost vacanța în Emirate alături de iubita lui, Smaranda.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Din cauza pandemiei de coronavirus, vacanțele au fost limitate în anul 2020. Regulile sunt stricte, iar multe țări nu mai primesc turiști. Selly și iubita lui, Smaranda Știrbu, și-au luat o pauză de câteva zile și au mers în Emirate. Celebrul vlogger a ales Dubai, însă înainte de a se bucura de vacanță a fost nevoit să facă nu un test pentru COVID-19, ci trei.

'Am purtat masca pe stradă – în Dubai e lege să porți masca pe stradă, dar din acest punct de vedere e o țară foarte, foarte strictă. Am fost nevoiți să facem 3 teste PCR. Dar această strictețe se vede în rezultatele în lupta cu Covid. Au numere foarte bune în lupta cu pandemia. Ceea ce este de apreciat într-o perioadă în care peste tot în lume cazurile cresc într-un ritm alarmant', a declarat Selly pentru Ciao.

Selly-1Selly-1

Test COVID-19 obligatoriu pentru vacanța în Dubai

Oricine vrea să meargă în Emiratele Arabe Unite trebuie să știe că testul pentru coronavirus este obligatoriu și nu se impune carantina, precum în alte țări.

Citește și: Cum s-au schimbat simptomele COVID-19. Iată primele semne ale bolii acum, la aproape un an de la începerea pandemiei

Citește și: Problemele de sănătate care pot fi fatale pentru bolnavii de COVID-19: obezitatea și ficatul gras

Citește și: Cine este Selly, vloggerul român care a făcut primul milion de euro la doar 18 ani

Citește și: Selly s-a mutat în București. E milionar, dar plătește chirie! Cum arată apartamentul de lux în care locuiește

Selly și iubita lui s-au bucurat din plin de zilele petrecute în Dubai și au profitat la maximum de fiecare activitate pe care au avut-o. Vloggerul a fost pentru prima dată în Emirate, în timp ce pentru Smaranda Știrbu a fost a doua oară.

De departe, cea mai extremă experiență pe care am trăit-o în Dubai a fost cea cu tiroliana. A fost înfricoșător și, în același timp, o experiență unică pe care nu cred că ai unde să o trăiești altundeva în lume. E ceva ce nu am trăit', a spus tânărul vlogger pentru sursa mai sus menționată.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton