Un nou cuplu vine la Insula Iubirii, după ce au plecat Bogdan și Celia: "O experienţă interesantă"

 Raiciu Adriana
.

Un nou cuplu vine la Insula Iubirii, după ce Bogdan și Celia au decis să plece după doar câteva zile de competiție. Cei doi îndrăgostiți vor păși în emisiunea cu un singur gând: să-și testeze relația! Iată cum vor reacționa concurenții, dar și ispitele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Un nou cuplu vine la Insula Iubirii, după ce au plecat Bogdan și Celia. În ediția de seara trecută, Celia și Bogdan s-au logodit și au decis să părăsească emisiunea. Cei doi îndrăgostiți nu au putut să reziste unul fără celălalt, așa că au decis că cel mai bine este să își continue povestea de iubire în afara emisiunii.

bogdan-insula-1024×653-1bogdan-insula-1024×653-1

Ei bine, și pentru că aceștia au decis să părăsească emisiunea, un nou cuplu va veni în locul lor. În seara aceasta, fanii, dar și concurenții și ispitele vor putea să-i cunoască pe cei doi îndrăgostiți, care au decis să-și testeze relația pe insulă.

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana:„Nu mi s-a părut ok

Citește și: Cuplurile de la Insula Iubirii 2022.Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism:'Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit:„După o lungă perioadă de timp în care…’. Motivul separării

Un nou cuplu vine la Insula Iubirii, după ce au plecat Bogdan și Celia

Un nou cuplu vine la Insula Iubirii, după ce Bogdan și Celia au plecat. Surpriză de proporții pentru concurenții de la Insula Iubirii. Un nou cuplu pășește în seara aceasta, după ce Bogdan și Celia au decis să meargă acasă și să-și continue povestea de iubire acolo.

„Am intrat în emisiune chiar în timpul unui bonfire! Este o experienţă foarte interesantă, plină de emoţii!', au declarat cei doi participanţi.

Bogdan și Celia s-au logodit la Insula Iubirii

După doar șase zile petrecute departe unul de celălalt, cei doi s-au întâlnit seara trecută, la ceremonia specială a focului, și au luat o hotărâre. Mai exact, Bogdan s-a așezat în genunchi și a decis să îi pună întrebarea cea mare iubitei sale. Momentul a fost extrem de emoționant, iar răspunsul a fost afirmativ.

‘Când mi s-a oferit șansa am zis să hotărăști tu. Mai am ceva să-ți spun, am fost foarte trist fără tine și am realizat și mai mult cât te iubesc și vreau să fac acest lucru. Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna, vrei să accepți asta, i-a zis Bogdan Celiei la cel mai important moment din viața lor.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton