Bogdan Ionescu, atac dur la adresa Ceraselei de la Insula Iubirii: "Nu ai respect. Dacă erai femeia mea... "

 Raiciu Adriana
.

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii a decis să spună totul în față. Ispita masculină nu se mai ascunde și și-a spus părerea sinceră despre cuplul Cerasela-Rareș. Se pare că acesta este deranjat de atitudinea concurentei, dar și de faptul că iubitul acesteia îi acceptă atât de multe lucruri. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan a fost și el concurent la Insula Iubirii, iar la momentul respectiv a fost înșelat de persoana care i-a fost alături la bine și la rău. Timpul a trecut și a reușit să își vindece rănile, așa că a decis să participe din nou la emisiunea de la Antena 1, dar în calitate de ispită. Ei bine, de când a început competiția, el a observat-o pe Cerasela, femeia care spune că nu are deloc încredere în ea, însă demonstrează contrariul.

bogadn-ionescubogadn-ionescu

Astfel, în ediția de seara trecută, Bogdan nu s-a mai putut abține și a spus tot adevărul despre cuplul format din Cerasela și Rareș. Iată declarațiile ispitei și cum a reacționat toată lumea când a auzit ce a spus despre cei doi concurenți!

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii:”Mama și tata nu m-au vrut”

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore:”Am găsit un mesaj în telefonul ei, ce era mai rău”

Citește și: Ce amintiri neplăcute are Delia din perioada în care mergea la școală: „Un sentiment de chin, de muncă…'

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău: „A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor'

Bogdan Ionescu, atac dur la adresa Ceraselei de la Insula Iubirii

Cerasela de la Insula Iubirii este în centrul atenției de când pășit în emisiunea de la Antena 1. Concurenta spune că nu are deloc încredere în propria persoană și chiar se consideră o femeie neatrăgătoare, însă gesturile sale demonstrează contrariul.

Astfel, și-a atras mai multe antipatii din partea ispitelor masculine. În ediția de seara trecută, Bogdan Ionescu nu s-a mai putut abține și i-a spus Ceraselei tot ce crede despre ea.

Dacă erai femeia mea și eu te vedeam că te lingi aici cu alte femei, erai pa. O femeie care nu are încredere în ea nu se sărută cu altă femeie de față cu 10 bărbați, nu dansează twerk pe masă în fața a 10 bărbați străini. Pe lângă acești 10 bărbați, să nu uitam că ne vede o țară întreagă. tu trebuie să îți revizuiești un pic comportamentul. Nu ai respect față de el. Când pretinzi că ești o femeie într-o relație, nu faci unele lucruri. Nu te destrăbăli pe aici și după te duci mai încolo și plângi 5 minute, i-a spus Bogdan Ceraselei.

Totodată, ispita și-a spus părerea sinceră și despre iubitul Ceraselei, Rareș. Pe acesta l-a numit fătălău și nu înțelege de ce îi acceptă atât de multe lucruri partenerei sale de viață.

‘Lasă-mă frate, că și Rareș al tău e un fătălău. El acceptă orice. Din punctul meu de vedere nu ai cum să accepți atâtea lucruri, a spus Bogdan despre Rareș, iubitul Ceraselei.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton