Pepe a organizat o petrecere aniversară pentru iubita sa, Yasmine Ody. Viitoarea mămică a împlinit 28 de ani

 Dumitrache Laura
.

Pepe și-a sărbătorit iubita. Yasmine Ody, partenera artistului și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie, cântărețul i-a organizat o petrecere nemaipomenită. Yasmine este însărcinată în șase luni, iar peste patru luni va aduce pe lume un băiețel. Pepe se declară un bărbat împlinit, mai ales pe plan personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine sunt împreună de aproape doi ani. După ce a divorțat de fosta soție, Raluca Pastramă, artistul și-a găsit liniștea în brațele șatenei, care este make-up de profesie. La câteva luni după ce și-au oficializat relația, cântărețul a anunțat că iubita sa este însărcinată și va aduce pe lume un băiat.

Pepe, surpriza de ziua iubitei salePepe, surpriza de ziua iubitei sale

Cântărețul a vrut să-i facă o surpriză minunată iubitei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Pepe s-a ocupat de toate detaliile pentru a-i organiza viitoarei mămici o zi de naștere de neuitat. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni. Cântărețul mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă.

Citește și: Pepe, primele declarații despre botezul fiului său. Iubita lui e însărcinată în șapte luni:”Nu e nimic special, dar…”

Citește și: Pepe, primele detalii despre botezul fiului său și al lui Yasmine Ody:”Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți”

Citește și: Anamaria Prodan, despre cearșafurile inscripționate cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Răspunsul ei este halucinant:”Băiatul meu este…”

Citește și: Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022:”Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige”

Pepe a organizat o petrecere aniversară pentru iubita sa, Yasmine Ody

Pepe se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Artistul a reușit să treacă peste divorțul de Raluca Pastramă, iar acum și-a găsit liniștea în brațele Yasminei Ody, make-up de profesie. Cei doi sunt împreună de aproape doi ani, iar peste câteva luni vor deveni părinți.

Luni, 16 mai, Yasmine a împlinit 28 de ani, iar cu această ocazie, Pepe i-a organizat o petrecere surpriză. Tânăra a fost emoționată când a i-a văzut pe toți cei dragi adunați la petrecerea organizată de artist. Yasmine a purtat o ținută de culoare verde și s-a bucurat alături de prieteni și familie.

Pepe, imagine inedită cu Yasmine

Pepe a publicat pe rețelele de socializare o imagine de la petrecere în care apare alături de partenera lui. Cei doi zâmbesc și sunt fericiți, iar în cadrul postării, artistului i-a urat  „La mulți ani!' viitoarei mămică. De asemenea, pe fundalul story-ului a ales melod a lui 'Iubesc'.

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva și iubita lui, Yasmine Ody, vor deveni părinți peste patru luni. Tânăra va aduce pe lume un băiețel și este primul ei copil. Cuplul va avea un copil în aceeași perioadă în care fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă va aduce pe lume o fetiță.

Pepe va deveni tată pentru a treia oară

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a oficializat relația cu Yasmine Ody. În cadrul unui concert pe 1 martie, Pepe a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe fanii acestuia. Artistul a anunțat că va deveni tătic pentru a treia oară, urmând ca iubita lui să aducă pe lume un băiat.

Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel', a declarat Pepe, pe scenă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton