O femeie din Coreea de Sud și-a distrus fața după ce și-a injectat ulei de gătit. Cum a ajuns să arate, acum

 Oana Pantazi
.

Hang Mioku, un model din Coreea de Sud, și-a distrus fața din cauza dependenței de operații estetice. La 28 de ani, și-a făcut prima intervenție, dar, din nefericire, nu s-a oprit acolo. În cele din urmă, fostul model a ajuns să-și injecteze în față ulei de gătit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Hang Mioku, o femeie din Coreea de Sud, și-a distrus fața din cauza dependenței de operații estetice. În ziua de azi, nu mai este neobișnuit să vedem persoane care își fac operații peste operații, devenind, practic, de nerecunocut. Acesta este, din păcate, și cazul lui Hang Mioku, o femeie din Coreea de Sud, pe care adicția pentru operațiile estetice a transformat-o într-un monstru. Iată ce s-a întâmplat!

desktop-1510793973desktop-1510793973

Un model din Coreea de Sud și-a distrus fața după ce și-a injectat ulei de gătit

Aflată în căutarea perfecțiunii, deși avea un chip foarte frumos, Hang Mioku a reușit să se transforme într-un monstru. Prima operație a suferit-o la vârsta de 28 de ani, deoarece înfățișarea ei nu o mulțumea. Din păcate, tânăra nu s-a putut opri acolo, iar acesta a fost doar începutul unui lung șir de intervenții care, în cele din urmă, i-au distrus înfățișarea.

Citește și: Viorel Lis a fost citat la Tribunal într-un proces privind casa părintească. Oana Lis:'Nu are voie să se streseze'

Citește și: Cum arată Oana Roman la 46 de ani fără pic de machiaj și filtre de înfrumusețare:’Asta sunt. Tenul meu e așa datorită…’

Citește și:Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe. Cine a însoțit-o:'Îmi voi croi povestea aici'

Citește și:Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des:„De obicei, facem câteva…’

Ulterior, tânăra, care era cântăreață și model, s-a mutat în Japonia pentru a face mai multe tratamente. La un moment dat, deoarece fața i se mărise îngrijorător, medicii esteticieni au refuzat să-i mai facă intervenții, sugerând că suferă de o tulburare psihică. Drept urmare, tânăra a recurs sa soluții extreme pentru a dobândi chipul la care visa.

După ce a revenit în Coreea, părinții săi au fost șocați, pentru că pur și simplu nu au recunoscut-o. Atunci, Mioku a început un tratament pentru tulburarea mintală de care suferea. În cele din urmă, a încetat să meargă la tratament și, în schimb, a găsit un medic care i-a dat injecții cu silicon pe care urma să și le facă singură, notează viralnova.com.

Tânăra și-a injectat în față ulei de gătit

Hang Mioku, un model din Coreea de Sud, și-a distrus fața din cauza dependenței de operații estetice. Din nefericire, tânăra nu s-a putut opri aici, așadar, rămasă fără rezerva de silicon, a găsit o altă soluție. Hang Mioku și-a injectat în față ulei de gătit. Rezultatul a fost unul înfiorător! Ajunsă acum la 57 de ani, Hang Mioku este complet de nerecunoscut.

Cazul ei a fost popularizat și foarte multă lume, care a fost impresionată de situația ei, a dorit să o ajute cu bani, pentru a scăpa de acea față umflată. Deși medicii au reușit să-i reducă dimensiunile, fața ei va rămâne, din nefericire, desfigurată pentru totdeauna.

https://www.youtube.com/watch?v=7ObiKEgbOsY

Sursa foto: Reddit, Facebook, capturi YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton