Dana Rogoz, experiență neplăcută în aeroportul din Paris: „Cum este posibil așa ceva?”

 Ifrim Georgiana
.

Dana Rogoz, experiență neplăcută în aeroportul din Paris. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, frumoasa actriță a decis să-și ia câteva zile libere și să plce în Franța. Nici bine nu a aterizat în „orașul iubirii', că planurile vedetei au fost complet date peste cap. Pe rețelele de socializare, aceasta a scris un mesaj plin de revoltă la adresa personalului din aeroport. Iată cu ce situație de confruntă actrița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz, soțul ei și cei doi copii au petrecut Crăciunul acasă. Pe rețelele de socializare, actrița a postat mai multe imagini de familie, lângă bradul împodobit. În perioada dintre Crăciun și Anul Nou, familia Dragomir-Rogoz a decis să plece câteva zile în Franța, acolo unde cei mici, Vlad și Lia, vor avea ocazia să se distreze la Disneyland. Imediat după ce a aterizat pe aerportul din Paris, actrița a fost pusă într-o mare dificultate. Pe contul ei de Instagram, aceasta a relatat întreaga experiență.

d9-1d9-1

Dana Rogoz, experiență neplăcută în aeroport. Nu este prima dată când actrița întâmpină probleme după un zbor. În vara acestui an, aceasta a rămas blocată în mai multe aeroporturi și a fost nevoită să-și caute loc de cazare. De această dată, lucrurile stau puțin diferit, iar soția lui Radu Dragomir a povestit ce i s-a întâmplat.

Citește și: Dana Rogoz a revenit în țară, după ce a rămas blocată prin mai multe aeroporturi:„Ce să poți să faci altceva decât să râzi?'

Citește și: Prin ce suferință trece Dana Rogoz în această perioadă. Ce se întâmplă în familia ei:„Nu va mai fi niciodată la fel'

Citește și: Cristina Cioran nu mai vrea iubit după despărțirea de Alex, tatăl fiicei sale:”Sunt sătulă de problemele altora”

Citește și: Cum arată fiul Mariei Constantin, la 13 ani.Codrin locuiește cu tatăl lui, după divorțul părinților

Dana Rogoz, experiență neplăcută în aeroportul din Paris

Ajunsă în aeroportul din Paris, Dana Rogoz a constatat că a rămas fără bagaje. Actrița s-a arătat indignată de situație, cu atât mai mult cu cât zborul a fost fără escală. Situația este și mai neplăcută, căci, în bagajul respectiv, se aflau toate cele necesare celor doi copii.

„Am ajuns în Paris și bagajul nostru este în București. Cum este posibil așa ceva, mă întreb? Ok, când este escală, înțelegi. Dar când nu este escală… Am fost doar doi oameni, noi și încă cineva. Suntem doi ghinioniști care au ajuns la destinație fără bagaj. Știți că noi reușim să facem bagaje puține, la modul că avem, un singur bagaj la familie. Drept urmare toate haine copiilor, ale mele și ale lui Radu sunt în acel bagaj', a povestit Dana Rogoz, pe rețelele de socializare.

Actrița a fost blocată în mai multe aeroporturi

În vara acestui an, actrița și familia ei au mers în Bali. Deși s-au bucurat de peisaje exotice, Dana Rogoz a povestit, la acea vreme, că a avut repetate experiențe neplăcute în aeroporturi, din cauza întârzierilor și a escalelor.

Ca să se întoarcă în țară, Dana Rogoz, Radu Dragomir și cei doi copii au trebuit să mai petreacă timp prin aeroporturi sau prin alte hoteluri, având în vedere întârzierile companiilor aeriene. Actrița a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, arâtându-și indignarea față de experiențele prin care a trecut.

„Vreau doar sa va asigur ca mai mult am râs, decat ne-am enervat. Mai ales în Frankfurt, când am fost singurii romani veniti de la Singapore, care am rămas la sol (…) Astea sunt detaliile unei vacanțe cu care rămâi în suflet peste ani', a scris ea pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton