Iulia Vântur, apariție de gală la petrecerea lui Salman Khan, de ziua lui. Cum au petrecut cei doi

 Radulescu Ruxandra
.

Iulia Vântur, apariție de gală la petrecerea lui Salman Khan. Actorul Salman Khan și-a celebrat ziua de naștere printr-un eveniment de mare anvergură în India. Actorul a împlinit 57 de ani, iar în afară de fa milie și prieteni, a invitat toate vedetele de Bollywood. Iulia Vântur nu a lipist de la eveniment, unde toate privirile au fost ațintite asupra ei, imediat cum și-a făcut apariția. Frumoasa actriță a strălucit la propriu într-o ținută elegantă, care o punea în evidență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur, apariție de gală la petrecerea lui Salman Khan. Iulia Vântur a fost invitată la evenimentul organizat de Salman Khan, cu ocazia zilei de naștere. Îndrăgitul actor din India a împlinit 57 de ani și a dat o mare petrecere într-un local din new Dehli. Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, despre care se spune că ar fi într-o relație cu Salman Khan, a fost unul dintre punctele de atracție ale serii, optând pentru o ținută strălucitoare, care a captat atenția. Salman Khan a avut ca invitații săi să aibă parte de o seară memorabilă. Frumoasa românca a fost înconjurată de cele mai celebre personalităăți din industria filmului și a făcut o serie de poze.

321984407_870229317456814_5806107110970917619_n321984407_870229317456814_5806107110970917619_n

Iulia Vântur, apariție de gală la petrecerea lui Salman Khan, de ziua lui

Iulia Vântur a luat parte la unul dintre cele mai mari evenimente din India, petrecerea lui Salman Khan, cu ocazia zilei sale de naștere. Actorul a împlinit 57 de ani și a depus toate eforturile pentru ca petrecerea să fie de-a dreptul spectaculoasă. Totul s-a desfășurat în capitala Indiei, New Dehli, într-un local superb. Iulia Vântur a descins dintr-o mașină destinată invitaților speciali și a surprins pe cei prezenți cu ținuta sa. Frumoasa româncă a optat pentru o rochie, mulată pe corp, dintr-un material strălucitor, în nuanță arginitie, ce-i conferea aspectul unei veritabile vedete de cinema. Ea a accesorizat rochia cu o pereche de sandale cu toc, argintii și o poșetă.

Citește și: Iulia Vântur, motivul pentru care nu s-a măritat și nu a devenit mamă până acum:„M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră, în India:„A fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el…’ / EXCLUSIV

Citește și:Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe. Cine a însoțit-o:'Îmi voi croi povestea aici'

Citește și:Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des:„De obicei, facem câteva…’

Iulia Vântur a întors toate privirile, dovadă că publicațiile din India au scris despre apariția ei, imediat după eveniment. Fosta prezentatoare TV a postat pe contul de Instagram o serie de articole din presa locală, în care look-ul ei a fost foarte apreciat.

Iulia Vântur, despre plecarea în India: „Am avut momente de teamă sau îndoială”

Iulia Vântur își clădise o carieră de succes în domeniul televiziunii în România, când a luat decizia să plece în India și să-și încerce norocul la Bollywood. Aceasta aera considerată una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran, mai ales după ce prezentase ani la rând, emisiunea „Dansez pentru tine”. Decizia ei a surprins pe mulți, însă Iulia Vântur a explicat că nu a fost o schimare bruscă, ci simțea de mult timp că trebuie să facă acest lucru. Fosta prezentatoare din România a fost bine primită și la Bollywood, unde a ajucat în mai multe filme și a fost remarcată chiar și de celebrul actor Salman Khan.

'Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj ă mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat. Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe. Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici', spunea artista în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton