Meghan Markle, discreditată de un fotograf cu care a lucrat în trecut: "Era groaznic de pretențioasă, răutăcioasă și greu de suportat". De ce refuza să i se fotografieze picioarele

 Cica Cristina
.

Înainte de a intra în Familia Regală, Meghan Markle s-a remarcat în serialul „Suits”, ca actriță. Un fotograf care a lucrat cu fosta ducesă rupe acum tăcerea și susține că soția Prințului Harry era extrem de pretențioasă și greu de suportat.

Nimeni nu se aștepta ca o fostă actriță, care trecuse și printr-un divorț, să facă parte din Familia Regală. Cu toate acestea, Meghan Markle a reușit să-l cucerească pe Prințul Harry, a devenit ducesă de Sussex, iar împreună un copil, Archie, care a împlinit recent un an. Ulterior, cei doi s-au îndepărtat de Casa Regală și chiar dacă nu mai deține titlul de ducesă, Meghan încă este urmărită pas cu pas.

Citește și: La mulți ani, Archie! Fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry a împlinit 1 an.Părinții lui au dat publicității un video adorabil

De-a lungul timpului, s-au strâns o serie de zvonuri în jurul fostei actrițe, iar de data aceasta au ieșit la iveală detalii din trecutul său. Un fotograf face dezvăluiri de-a dreptul incendiare cu privire la comportamentul lui Meghan Markle, care ar fi lăsat de dorit.

„Sunt mirat de faptul că a ajuns să îl cucerească pe prințul Harry”

Fotograful povestește că fosta actriță era extrem de pretențioasă și că obișnuia să impună reguli stricte, uneori chiar absurde producătorilor. Meghan Markle ar fi fost răuăcioasă, iar fotograful ar fi fost avertizat în legătură cu acest lucru și de către alți colegi din industrie.

Citește și: Biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry bate toate recordurile înainte de lansarea oficială!Când va fi disponibilă

Printre pretențiile sale se număra modul în care îi erau filmate picioarele. Ea refuza cadre de aproape, din pricina unor cicatrice rezultate în urma unei operații la nivelul monturilor, care o deranjau și nu ar fi vrut să se vadă pe ecran.

„Era groaznic de pretențioasă și de răutăcioasă. În plus, avea întotdeaună o grămadă de cerințe. Oamenii mi-au spus să mă pregătesc de întâlnirea cu ea pentru că era pretențioasă și greu de suportat. Când a sosit la ședința foto avea fața acoperită de o șapcă și se comporta de parcă era un star de nivel internațional, când în realitate abia era unul de mâna a doua. Trebuia să cer permisiunea pentru tot ce făceam și simțeam că merg pe un teren minat. În general actorul face ceea ce îi cere cel care realizează ședința foto, cu ea totul era pe dos. Ea avea o grămadă de idei pe care eu trebuia să le urmez….Sincer, sunt mirat de faptul că a ajuns să îl cucerească pe prințul Harry”, a spus fotograful, care nu și-a dezvăluit identitatea, pentru Daily Mail.

Citește și: Fostul partener al lui Meghan Markle, ofertat cu 70.000 de dolari de un tabloid britanic, pentru a declara că a avut o relație cu Ducesa de Sussex:”Am ieșit o dată cu Meghan, dar nu ne-am sărutat”

Meghan Markle avea un aer de superioritate față de angajați

Angajații Casei Regale nu s-ar fi întristat deloc la auzul că Meghan Markle va părăsi Casa Regală, pentru că ducesa ar fi avut o atitudine răutăcioasă și față de aceștia. Cel puțin așa s-a speculat în presa britanică: Meghan Markle trata angajații cu superioritate, scrie click.ro.

Citește și: Donald Trump refuză să plătească pentru protecția lui Meghan Markle și a Prințului Harry!Ce i-au replicat foștii Duci de Sussex

Melissa Toubati, o angajată a ducesei, a fost nevoită să demisioneze după ce a petrecut jumătate de an în preajma soției Prințului Harry. Motivul care a împins-o să renunțe la job, ar fi fost modul în care era tratată de Meghan Markle: i se solicitau anumite lucruri pe un ton nepotrivit și avea un comportament greu de tolerat.

„Jobul ei era foarte stresant, iar în final a devenit prea mult. S-a confruntat cu multe. Meghan punea multe cerințe și multă presiune pe ea și des ajungea să plângă din cauza lui Meghan”, ar fi spus o sursă în legătură cu demisia femeii.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Adio titluri pentru Ducii de Sussex!Meghan Markle e convinsă că Regina Elisabeta a II-a s-a răzbunat pe ea și pe Prințul Harry

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton