Strigător la cer! În SUA se organizează „petreceri COVID” pentru infectare voluntară cu noul coronavirus!

 Lupescu Anca
.

Specialiștii americani în sănătate publică sunt tot mai îngrijorați în privința 'petrecerilor COVID-19', unde oamenii participă la întâlniri organizate cu scopul de a se infecta cu coronavirus.

Petreceri Covid-19 au fost semnalate de presa din toată lumea, iar cele mai recente cazuri sunt, conform The Guardian, din statul Washington. 

Publicația a arătat că autoritățile dintr-un district al statului Washington, SUA, au declarat că „primesc raportări conform cărora în comunitate au loc petreceri Covid-19, unde oamenii neinfectați socializează cu oameni infectați, într-o încercare de a contracta virusul.'

O parte dintre cei 94 de oameni care au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus în districtul Walla Walla sunt conectați prin participarea la o astfel de petrecere, a declarat directoarea departamentului de sănătate din district, Meghan DeBolt, pentru publicația locală Walla Walla Bulletin.

Se pare că aceste petreceri Covid-19 au început să apară după ce autoritățile din toată lumea au început să ia în considerare pașapoartele imunitare, adică niște documente care ar permite unei părți a populației să călătorească sau să meargă la muncă, dacă aceștia fac dovada că au dezvoltat anticorpi în urma infectării cu noul coronavirus.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton