Trecutul neștiut al lui Zanni de la Survivor! A fost vedeta liceului și a jucat într-un film

 Lăstun Ana Maria
.

Chiar dacă Zanni este o persoană asumată, care a povestit cu mare deschidere despre trecutul său, se pare că protejatul lui Alex Velea a ținut ascunse niște detalii din viața sa! Își dorea să devină actor și a urmat cursuri speciale, ca mai apoi să joace într-un film!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zanni de la Survivor a devenit iubit de către telespectatorii show-ului de la Kanal D datorită sincerității sale. Mai mult decât atât, tânărul nu s-a sfiit să discute despre detaliile nefericite din trecutul său. Dacă acum îl cunoaște o țară întreagă, multe persoane nu știu că acesta a fost, de fapt, visul lui Zanni! Solist vocal și protejat de-ai lui Alex Velea- cel care l-a semnat la Golden Boy Society, Zanni visa să devină… actor!

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor, adevărul despre apropierile dintre Zanni și Adelina: „Am văzut o…”

Citește și: Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor. Zanni, depășit de Elena Marin

Citește și: Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor: „A fost ultima oară când am lăsat de la mine”

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor, apărat de mama sa. Ce a spus despre Zanni

Zanni a fost un copil instituționalizat, petrecându-și primii ani din viață în orfelinat, ca mai apoi să ajungă în grija asistenților sociali, în instituții sociale. Zannidache Hubert Edmond, pe numele său real, a fost elev la Școala Specială nr. 10 și mai apoi la un liceu cu profil economic. Totuși, marele său vis nu a fost să devină cântăreț, ci actor.

trecutul-ascuns-al-lui-zanni-de-la-survivor-a-jucat-intr-un-film-1trecutul-ascuns-al-lui-zanni-de-la-survivor-a-jucat-intr-un-film-1

Zanni de la Survivor visa să devină actor și a urmat cursuri speciale

Zanni a fost apreciat de către colegii săi de liceu, dat fiind faptul că era inteligent, carismatic și, așa cum îl vedem și la Survivor, era „sufletul petrecerii'. Toți cunoscuții săi ar fi pariat că va ajunge dansator, având în vedere că, la școală, printre bănci, realiza tot felul de acrobații.

Visul său era acela de a deveni artist, așa că a luat o decizie care-i va schimba viața: s-a înscris la cursurile de actorie organizate de celebrul regizor Marian Baciu. La finalul acestora, Zanni a jucat într-o piesă de teatru care se numea „Adam + Eva = Love' și în lung-metrajul „Just In My Mind'. Dat fiind talentul lui Zanni de a realiza diferite acrobații, concurentul de la Survivor a interpretat, în film, rolul unui balerin.

Zanni, aptitudini care îl califică pentru profesii în televiziune

Mai mult decât atât, pe lângă cunoștințele pe care le-a deprins într-ale actoriei, Zanni se descurcă foarte bine la discursuri! Din intervențiile sale de la Survivor, observăm că tânărul este un bun orator. Născut în zodia Fecioară, putem spune că Zanni ar fi fost predestinat unei astfel de profesii, întrucât nativii zodiei menționate anterior sunt foarte pricepuți în arta susținerii discursurilor.  

Unul dintre motivele pentru care Zanni este favorit la titlu este, fără doar și poate, capacitatea sa de a se impune în fața oricui. Fie că vorbim despre Jador sau Elena, favoriți de-ai publicului, Zanni și-a susținut mereu punctul de vedere, fără să îi fie teamă de antipatiile pe care și le-ar putea atrage.

Sursă FOTO: Instagram & Captură FOTO „Just In My Mind'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton