De ce nu a fost acceptat Cristi Mitrea la Survivor. „Am fost la preselecție și...”

 Mirea Roxana
.

Cristi Mitrea a fost invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță și a făcut mai multe dezvăluiri despre viața lui. Unul dintre subiectele discutate a fost și cel referitor la o eventuală participare a luptătorului de MMA la competiția Survivor România, de la Kanal D. Acesta a dezvăluit că a fost la casting și că i-ar fi plăcut să treacă printr-o experiență de acest fel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristi Mitrea și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Măruță. Luptătorul de MMA a făcut mai multe dezvăluiri despre viața lui, despre copilărie, viață amoroasă, relația cu Andreea Mantea, dar și relația pe care o are în prezent cu fiul lui, David. Printre numeroasele subiecte atinse în podcast-ul de pe YouTube al lui Cătălin Măruță s-a numărat și cel referitor la o eventuală participare a lui Cristi Mitrea la Survivor România.

118765771_3826284620720915_1353348407574363510_n-1118765771_3826284620720915_1353348407574363510_n-1

Cristi Mitrea a participat la mai multe emisiuni TV, printre care Burlăcița, unde a cunoscut-o pe Andreea Mantea sau emisiunea Ferma. Întrebat de către Cătălin Măruță de ce nu face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România, Cristi Mitrea a răspuns sincer că nu are un răspuns exact, doar o ipoteză.

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:„Ar putea fi viitoarea mea soție!'

Citește și: Alexandru, fiul Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan a împlinit 5 ani.Cum a fost sărbătorit

Citește și: Cine este Yasmine, iubita lui Pepe.Se cunosc de câțiva ani

Citește și: A murit actorul Ned Beatty, cunoscut din filmele „Network' și „Superman'

De ce nu a participat Cristi Mitrea la Survivor

Cristi Mitrea a fost la casting pentru a participa la Survivor România și a dat probele sportive, însă nu a fost selectată să meargă mai departe în competiția din Republica Dominicană. Luptătorul de MMA nu știe care este motivul, dar crede că este posibil ca pentru producătorii emisiunii să nu fi fost un personaj ofertant. Totuși, Cristi Mitrea spune că i-ar fi plăcut să trăiască o astfel de experiență.

Știi care e faza cu Survivor? Am fost la o preselecție ceva… La un casting, s-au dat niște probe sportive și s-au dus alții, nu știu. Probabil pentru că nu eram ofertant. Nu a fost vorba de bani. Nici nu am negociat. Mi-ar fi plăcut ca experiență. Nu mi-ar fi plăcut din prisma vârstei că vine vreun copil d-ăla de 20 de ani de te aleargă de ies ficații din tine. Te face de râș vreun copil d-ăla', a spus Cristi Mitrea în podcast-ul „Acasă la Măruță', despre Survivor.

Cristi Mitrea regretă că a participat la Burlăcița

În urmă cu 7 ani, Burlăcița a fost show-ul matrimonial care i-a adus împreună pe Cristi Mitrea și Andreea Mantea. Povestea de iubire dintre cei doi a continuat după emisiune și au făcut împreună un copil, însă ulterior s-au despărțit, chiar când bruneta era gravidă.

‘Băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare. Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit și Andreea cu mine.

De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față’, a declarat Cristi Mitrea în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton