Toți credeau că sunt prietene dar... Scandal între Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu: „Ești prea perversă și nesimțită”

 Lupescu Anca
.

Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu au fost văzute în ultimul timp împreună, așa că oamenii s-au întrebat ce relație este între cele două vedete. După ce s-a scris că actrița ar fi fost cea care i-ar fi împăcat pe Alex Bodi și pe fosta lui soție, aceasta a ținut să menționeze că relația dintre ele este una de amiciție ocazională.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Totul a pornit după ce Oana Zăvoranu a criticat-o pe Bianca. Blondina a mărturisit că dovezi în care Oana o lăuda. Atitudinea ei s-a schimbat și Zăvornau a făcut-o praf pe fosta soție a lui Bodi. A făcut-o mamă denaturată și i-a reproșat că umblă după bărbați. A spus că este doar din plastic și că în afară de bătaie, **** și operații estetice nu are în cap.

Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu s-au certat ca la ușa cortului și ambele și-au reproșat lucruri din trecut. O

Acum, Bianca Drăgușanu o atacă pe Oana Zăvoranu. Pe contul ei de Instagram, Bianca a făcut un video în cadrul căruia vorbește despre Oana Zăvoranu și o numește pe aceasta nesimțită și prefăcută.

bianca-dragusanu-1-1-1280×720bianca-dragusanu-1-1-1280×720

'Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!', a spus Bianca Drăgușanu, plină de nervi.

Bianca Drăgușanu: „Toate care vă credeți cu sânge în instalație, vă aștept'

Bianca i-a transmis Oanei Zăvoranu un mesaj important în care îi spune să o lase în pace.

„Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic, eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii' a mai spus Bianca Drăgușanu.

De asemenea, ea vorbește pentru toate rivalele ei și le spune că îi place „gipsy style'.

„Pentru toate care aveți sânge în instalație, vă provoc. Mie îmi place gypsy style, așa că va aștept', le-a spus Bianca dușmancelor sale.

Oana Zăvoranu s-a enervat la culme, așa că i-a răspuns blondinei, în stilul caracteristic. Dacă până acum ceva timp spunea că nu sunt prietene, ci doar amice ocazional, acum, actrița i-a declarat război pe față Biancăi Drăgușanu.

„Când îți expiră plasticurile? Hai marș, că mătur toate trotuarele cu tine, penală patentată. Mă pupi în *** (…) n-ai ce să vomiți, te bagi în seamă că ți-e foame rău? Te mănâncă plasticul? Te scarpină sora ta de te bag în reparații capitale, drac ca mine n-ai mai întâlnit tu', a spus Oana.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, întâlnire de gradul zero cu Oana Zăvoranu

Noi detalii ies la iveală privind ultima împăcare dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și se pare că un rol foarte important l-ar fi jucat nimeni alta decât Oana Zăvoranu. Ce i-a dat de gol? Cei trei au fost surprinși de paparazzii în compania altor prieteni.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut întâlnirea de gradul zero cu Oana Zăvoranu într-un restaurant de fițe din Capitală. Blondina a primit atentă sfaturi de la Oana, care a acumulat destulă experiență de-a lungul anilor.

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: „Înainte, am refuzat ideea de căsnicie'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

Citește și: Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta'

Citește și: Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

După câteva ore petrecute împreună, Oana Zăvoranu și-a luat la revedere cu îmbrățișări de la cuplu, care până la urmă au revenit la sentimente mai bune și au decis să rămână împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton