Cine este Ela Voineag, de la iUmor. Este actriță și a lucrat la un post muzical

 Lupescu Anca
.

Ela Voineag este un personaj bine cunoscut în lumea mondenă. Ea și-a început cariera ca VJ, la MTv. Acum, actrița a revenit în atenția publicului prin stand-up comedy. Elena Voineag este actriță, MC, realizator tv, comediant și dramaturg.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ela a făcut senzație la iUmor, cu un număr de stand-up fabulos, care i-a încântat pe jurați, dar și pe cei din public. Ea a povestit în urmă cu ceva timp cum s-a decis să devină actriță.

ela-voineag-iumor-1920×1080ela-voineag-iumor-1920×1080

„Îmi doream să mă fac actriță, pacat ca mi-am reamintit pe la 26 de ani. Sunt studentă UNATC în anul 1 la clasa domnului Florin Zamfirescu. E prioritatea mea momentan și m-am atașat foarte tare de profesori și colegi', spunea Ela în 2012.

Ela Voineag a absolvit UNATC la clasa prof.univ. dr. Florin Zamfirescu în 2014. De atunci, ea joacă în spectacole de teatru independent, scrie piese de teatru și în ultimul an s-a apucat de stand-up-comedy.

La începutul lunii noiembrie, în acest an, Ela Voineag și-a arătat pentru prima dată talentul de actriță/comediant într-o emisiune televizată. Numărul ei de stand-up de la iUmor a fost unul inedit și a trimis-o direct în semifinală. Jurații s-au arătat plăcut surprinși de prestația acesteia.

Ela Voineag, trimisă în finala iUmor

„Pentru mine Ela Voineag a fost o revelație pentru că nu am văzut-o niciodată la stand-up, mi se pare că e făcută pentru asta”, a spus Delia, jurat iUmor.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost cei care au decis ce concurent trimit în marea finală iUmor, sezonul 9. Elena Voineag a fost singura care a primit voturile juraților și se va întâlni în marea finală cu ceilalți preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea Drăgan. Lor li se va adăuga încă un concurent care va primi voturile juraților duminica viitoare, de la 20.00, la Antena 1, în semifinală.

„Ai atins o coardă extrem de sensibilă, te-ai dus țintit, ochit. Fetele din sală reacționau extrem de mult la lucruile pe care ea le spunea. Mi se pare că tu ești un singur tot cu ceea ce spui, nu ai nici măcar o secundă în care să nu te cred. Te cred în fiecare miime de sendă și pentru asta te felicit din tot sufeltul”, a spus Mihai Bendeac.

„S-a plâns ca orice ală femei părăsită, indiferent dacă este adevărat sau nu. Cred că dacă există un pic de adevăr în acest număr, consider că soțul a fost foarte inteligent când a fugit”, a spus Cheloo.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: „Înainte, am refuzat ideea de căsnicie'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

Citește și: Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta'

Citește și: Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

Cu ce demonstrații îi vor ului pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo telespectatotorii vor afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton