Gina Pistol a intrat în al treilea trimestru de sarcină. Cum se simte iubita lui Smiley: „Sunt leșinată”

 Lupescu Anca
.

Gina Pistol abia așteaptă să își strângă fetița la piept. Mai e foarte puțin timp până când ea și Smiley își vor vedea bebelușul mult așteptat. Cei doi au început deja să facă pregătiri pentru camera micuței, iar fericirea lor este cu atât mai mare cu cât se apropie sărbătorile de iarnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina le-a spus fanilor că mai are puțin și intră în al treilea trimestru de sarcină. Prezentatoarea tv se plânge de oboseală și spune că ar dormi încontinuu.

im_171c9a3ccc451f216c66cf96e66ea1deim_171c9a3ccc451f216c66cf96e66ea1de

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e «magic». Trebuie să mă pregătesc!', a spus Gina Pistol într-o postare pe rețelele de socializare.

Cei doi lucrează de zor la pregătirea camerei micuței, iar Gina Pistol încă filmează pentru sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite, care va fi difuzat în primăvară. Acasă, o întâmpină mereu motanul ei, pe nume Gosha. Gina le arată mereu fanilor ei momente din viața ei, le mărturisește cum se simte și împarte cu ei bucuriile specifice unei viitoare mămici.

'Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți niveul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit', a spus Gina într-un InstaStory, unde a arătat că se lucrează la camera copilului.

Gina Pistol, emoționată la gândul că va deveni mămică

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi sunt în culmea fericirii, numai că pe măsură ce se apropie ziua cea mare cresc și emoțiile.

Gina Pistol a fost la medic și a ținut să-și țină fanii la curent cu ultimele noutăți despre bebelușul care urmează să vină pe lume. După o analiză minuțioasă, blondina susține că a reușit să-și dea seama de trăsăturile micuței sale.

Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.

Citește și: Însărcinată în șase luni, Gina Pistol s-a pozat cu burtica la vedere.Ce pofte are iubita lui Smiley

Citește și: Cum arată Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, îmbrăcată în rochie mulată.A spus că are probleme cu retenția de apă

Citește și: Petrișor, dansatorul Andreei Bălan, are COVID-19!Ce a făcut artista după ce a intrat în contact cu el

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate’/ EXCLUSIV

La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat, a povestit Gina Pistol pe Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton