Cine este Diana Șoșoacă, viitorul senator AUR. Avocata a spus că dezgroapă toate cadavrele morților de COVID

 Oana Pantazi
.

Viitor senator AUR de Iași, Diana Șoșoacă a devenit, în foarte scurt timp, vedetă pe internet, după ce a ieșit în evidență prin aparițiile sale în clipuri video în care a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 și nu numai. Iată în ce scandaluri este implicată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Șoșoacă, care va deveni curând senator, din partea formațiunii AUR, se numără printre figurile noi de politicieni intrați în Parlament în urma alegerilor. Ce-i drept, avocata căpătase de ceva timp o anumită notorietate, în urma controverselor pe care le-a iscat de la începerea pandemiei. Aceasta s-a remarcat în urma scandalurilor în care a fost implicată, dar și prin faptul că a militat împotriva măsurilor anti-COVID, impuse de autorități.

Deja celebra avocată Diana Șoșoacă a afirmat că va dezgropa toți morții COVID-19, acuzâțnd medicii că nu vor să le facă autopsie celor care au decedat din cauza coronavirusului, susținând că totul e o înșelătorie, potrivit ziare.com. Nu în ultimul rând, Diana Șoșoacă a participat la mai multe adunări publice fără a purta mască și, mai mult, apare în mai multe filmulețe în care le spune oamenilor că totul este o conspirație… De altfel, ea s-a făcut remarcată și din postura de avocat cu care IPS Teodosie a venit în fața judecătorilor în recentul scandal al pelerinajului de Sfântul Andrei.

Diana-Sosoaca1Diana-Sosoaca1

Diana Șoșoacă, viitor senator AUR, instigare la revoltă!

Unul dintre scandalurile care s-au viralizat și care au adus-o pe Diana Șoșoacă în atenția publicului este și discursul pe care l-a ținut luna în octombrie la Iași, după decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva. Atunci, aproximativ 100 de persoane, conduse de avocată, au forțat intrarea în curtea Mitropoliei, nepurtând mască și nerespectând regulile de distanțare socială.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care şi-a clădit puterea, să nu mergem la Iaşi, la Sfânta Paraschiva? Eu, Diana Iovanovici Șoșoacă, vă oblig să mergeți la Iași pe 14 octombrie, pentru că vom merge împreună cu mine. Plecăm indiferent de carantină, de jandarmi, de polițiști, de armată. Vom merge la Iași și vom atinge racla sfintei Paraschiva”, declara atunci Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a fost amendată de Tribunal, după ce a venit fără mască

La scurt timp după scandalul produs la Iași, Diana Șoșoacă a făcut din nou valuri, de data asta la Constanța, într-un conflict produs atât de nerespectarea restricțiilor din pandemie, cât și de restricția de organizare a pelerinajului la Peștera Sfântului Apostol Andrei, pe care avocata a contestat-o. La momentul respectiv, IPS Teodosie, Arhiespiscopul Tomisului, a dat în judecată autoritățile din Constanța, pentru a fi ridicate restricțiile, iar Diana Șoșoacă a fost cea care l-a reprezentat în instanță pe înaltul ierarh.

Chiar dacă emersurile legale nu au avut niciun succes, Tribunalul decizând ca la pelerinaj să participe doar localnicii, în cele din urmă jandarmii și poliția nu au reușit să-i oprească pe pelerinii și pe credincioșii sosiți din alte localități. Iar printre cei sosiți acolo s-a numărat și avocata Diana Șoșoacă.

„Și dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei. Doamne ajută!”, a spus ea, la momentul respectiv.

Diana Șoșoacă s-a declarat de multe ori împotriva măștilor de protecție, pe care le numește „botnițe”. De altfel, la prima înfățișare la Tribunal, Diana Șoșoacă, reprezentanta IPS Teodosie, nu avea mască de protecție, avocata susținând în nenumărate rânduri că nu poartă „botnițe”. Drept urmare, procesul a debutat cu o serie de amenzi date de jandarmi la intrarea în sediul Tribunalului, acolo unde mai mulți susținători ai partidului AUR i-au fost alături candidatul partidului la Senat.

Atacuri directe la adresa politicienilor

Mai mult, Diana Șoșoacă a devenit faimoasă în social media și pentru discursurile agresive și jignitoare la adresa politicienilor, o filmare de peste o oră în care rostește un apel pentru români viralizându-se.

„Români! Este momentul recuperării României! Este momentul eliberării de sub dominația bolșevico-stalinistă a lui Iohannis, Orban și a lui Arafat. Români! Este momentul nostru!', a declarat, printre altele, avocata Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, scandal la spital: „Nenorociților, criminalilor, mizeriilor ce sunteți!”

Politicianul AUR nu l-a iertat nici pe ministrul Nelu Tătaru, creând un adevărat circ în fața Spitalului din Lețcani, l-a sosirea acestuia. Avocata Diana Șoșoacă l-a acuzat direct că ascunde față de populație adevărul despre pandemia de COVID-19.

„De ce internați oameni asimptomatici? Câți oameni sunt internați în acest spital, domnule Tătaru? Suntem parte din poporul român și așteptăm să ne răspundă! Mor oamenii cu zile în spitale! Domnule Tătaru, îți e frică să vorbești cu poporul român? Rușine, domnule Tătaru, că ești plătit din bani publici! De ce nu vă puneți costumele să vă apere de COVID? Deci nu e așa de periculos covidul dacă intrați fară costumele speciale? Unde vă sunt tunelurile dezinfectante cu care ați omorât copiii din Romania, nenorociților, criminalilor?! Mizeriilor ce sunteți, ați omorât un popor întreg!”, a strigat Diana Șoșoacă.

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: „Înainte, am refuzat ideea de căsnicie”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

Citește și: Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta”

Citește și: Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

… Și în piață

De altfel, Diana Șoșoacă nu a rămas indiferentă nici în privința deciziei autorităților de închidere a piețelor. Avocata a mers în mijlocul oamenilor și i-a îndemnat să nu accepte hotărârea Comitetului pentru Situații de urgență.

„Nu trebuie să permiteți să vi se închidă hala pentru că românul e prea obedient. E dreptul vostru să munciți, în condițiile în care hypermarketurile nu se închid, sunteți tot magazine și voi. Am vorbit cu avocații mei și vom da în judecată aceste măsuri. Pai, ce facem? Îmbogățim hypermarketurile și românii noștri sărăcesc?”, a declarat avocata.

Ulterior, avocata a intrat din nou în conflict cu Poliția locală după ce i s-a atras atenția că nu poartă mască.

„Nu aveți nicio bază legală pentru nimic. Nu exista nicio cercetare științifică care să vă ateste că masca aia vă protejează. Am 22 de cercetări științifice de la Oxford și Harvard care spun că nu folosește la nimic masca”, le-a spus avocata polițiștilor.

https://www.youtube.com/watch?v=LSh3zlDDUZo&feature=emb_logo

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton