Tot ce nu știi despre Costi Ioniță de la Survivor: "Așa am ales eu să trăiesc"

 Dumba Gabriela
.

Tot ce nu știi despre Costi Ioniță de la Survivor. Și-a schimbat total viața în ultimii ani și a adoptat un stil de viață, care i-a șters zece ani de pe chip și l-a ajutat să fie într-o formă fizică atât de bună încât a acceptat provocarea Survivor România. Costi Ioniță vrea să demonstreze că el este Survivor 2021 din jungla Republicii Dominicane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță, unul dintre cei 12 Faimoși de la Survivor România”, este un artist complet: cântăreț, compozitor de succes și producător muzical. Costi Ioniță se bucură de o carieră spectaculoasă, fiind un excelent descoperitor de talente, iar colaborările cu artiști internaționli l-au urcat în topurile muzicale din toată lumea.

survivor-romania-2021-costi-ionita-suna-adunarea-faimosii-au-ajuns-cu-bine-la-destinatiesurvivor-romania-2021-costi-ionita-suna-adunarea-faimosii-au-ajuns-cu-bine-la-destinatie

Pe plan personal, Costi Ioniță de la Survivor este în formă maximă. De câțiva ani și-a schimbat viața, iar una dintre deciziile importante care, spune el, i-a dus numai beneficii a fost aceea de a renunța la carne.

Costi Ioniță de la Survivor și-a schimbat viața radical: a renunțat la carne de aproape 10 ani

Faimosul Costi Ioniță a mărturisit, înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, că este un vegan convins și că această opțiune de stil de viață ar putea să îi fie aliat în competiție. N-a mai mâncat carne de aproape zece ani și schimbările, inițial de ordin fizic, au apărut imediat. A slăbit foarte mult după doar un an și și-a recăpătat energie.

Costi Ioniță a mărturisit că, în eventualitatea în care va fi nevoit să pescuiască pentru a supraviețui în Dominicană, ar apela la troc cu coechipierii săi. Ambiția de a se dedica total acestui stil de viață, fără a eșua în fața dorințelor și nevoii primare de hrană, este mai presus de orice pentru Costi Ioniță.

Sunt vegan. Dacă aș prinde un peste, aș face troc, l-aș da la schimb, pe o nucă de cocos', afirmă Costi Ioniță.

Citește și:

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: „Noi ne doream mult acest copil”

Liviu Guță îl face praf pe Costi Ioniță: „Unora au început să le cadă obrajii de la atâta obrăznicie!”

De ce refuză Costi Ioniță să colaboreze cu artiști români. Motivul i-ar putea înfuria pe mulți!

Costi Ioniță de la Survivor: Sunt energic și sănătos

A fost o alegere care nu a ținut doar de alimentație, ci și de schimbarea modului de gândire. Sunt cu totul alt om. Este normal că atunci când nu mai mănânci carne, să slăbești. Prefer să fiu mai slab și sănătos, decât gras și bolnav. Multă lume are impresia că a fi vegetarian sau a spune că ești vegetarian sau a vorbi despre o schimbare majoră în viață, este doar o fiță. Și poate pentru unii este așa. Însă mie mi-a schimbat viață total, sunt energic, sunt sănătos. Așa am ales eu să trăiesc.”, spunea Costi Ioniță în urmă cu câțiva ani.

Costi Ioniță de la Survivor și-a convins și mama să renunțe la carne

Faimosul de la Survivor România a povestit că stilul de viață vegan a inspirat-o și pe mama sa, aceasta împărtășindu-i total convingerile alimentare.  

Mama are 77 de ani, și ea este vegană(…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului', a spus Costi Ioniță.

Rămâne de văzut cum va evolua Costi Ioniță la Survivor România, cât de de repede se va obișnui cu regimul de viață din Dominicană  și cum va face față acestei experiențe unice.

Show-ul Survivor România începe sâmbătă, la ora 20.00, la Kanal D și va fi difuzat în fiecare miercuri și joi de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton