Cine este Maria Hîngu de la Survivor. Fostă sportivă, a ajuns manager

 Stamen Diana
.

Cine este Maria Hîngu de la Survivor? Maria Hîngu face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România și își dorește să se întoarcă acasă cu marele trofeu. Mulți nu știu cine este tânăra, însă mulți își vor aminti de ea după aceast reality de la Kanal D. E fostă sportivă și a ajuns manager.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Hîngu de la Survivor are 25 de ani și este în echipa Războnicilor. Tânăra este din Vrancea, însă locuiește în București, unde ocupă postul de asistent manager al unei cafenele renumite. Încă de mică, Maria Hîngu a avut o pasiune pentru sport. Concurenta din echipa Războinicilor a făcut patru ani de handbal în școală generală și baschet în timpul liceului.

Cine este Maria Hîngu de la Survivor România (2)Cine este Maria Hîngu de la Survivor România (2)

Maria Hîngu s-a înscris la Survivor să demonstreze că poate duce la bun sfârșit tot ce își propune și că niciun obstacol nu-i va sta în cale pentru a obține ceea ce își dorește.

„M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut sa îmi doresc cu adevărat sa fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul ca pot câștiga și îmi doresc sa fac asta', a spus concurenta.

Cine este Maria Hîngu de la Survivor: fostă sportivă, a ajuns manager

Maria Hîngu este foarte pasionată de jobul pe care îl are și postează foarte multe fotografii de la locul de muncă. În vârstă de 25 de ani, concurenta are 1,75 metri înălțime și 57 de kilograme.

Ambiția o caracterizează pe Războinica de la Survivor. Pentru că a practicat două sporturi care presupun lucrul în echipă, Maria Hîngu de la Survivor este convinsă că se va descurca de minune în cadrul competiției. Experiența pe care o va avea în Republica Dominicană cu siguranță nu o va uita niciodată.

Echipa celor 12 Războinici este formată din: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Szdonia Szasz, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton