Cine este Mariano Starlin Belen Medina, de la Survivor. E căsătorit cu o româncă și are o fetiță

 Lupescu Anca
.

Mariano Starlin Belen Medina va participa la Survivor România și va face parte din echipa Războinicilor. Se va lupta pentru marele premiu, iar condiția sa fizică este unul dintre atuurile sale în competiția sportivă. Mariano Starlin Belen Medina are 1,78 metri înălțime și 89 de kilograme, este pasionat de sport, iar de profesie este instructor fitness și zumba. În plus, el este percuționist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mariano Starlin Belen Medina este pregătit pentru a înfrunta condițiile grele din Republica Dominicană, mai ales că aceasta este ţara lui nativă, deşi trăieşte în prezent în România. Are 37 de ani și studiat psihologie industrială şi resurse umane. Este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani. După aproape 10 ani în care a trăit în România, spune că simte româneşte. Dar îl încearcă o bucurie uriaşă că se întoarce în ţara în care s-a născut.

starlin-6starlin-6

„Particip la Survivor Romania pentru ca este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevarat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicana, chiar daca am trait in Santo Domingo, Stiu fructele, plantele, tot ce poate fi mancat si ce nu. Imi pot ajuta coechipierii sa se adapteze mai usor, pentru ca stiu limba, mancarurile traditionale si sunt foarte indemanatic pe final, am facut basket si baseball multi ani”, a declarat acesta.

Mariano Starlin Belen Medina se luptă pentru premiul cel mare la Survivor România

Survivor România sezonul 2 urmează să înceapă, iar 12 Războinici se sunt gata să concureze în cel mai intens reality show sportiv din România. Printre ei, se numără și Mariano Starlin Belen Medina, un tânăr originar din Republica Dominicană, stabilit în România.

El are de partea lui rezistența fizică și condiția pe care și-o menține zi de zi, prin faptul că este instructor fitness. În plus, are un caracter puternic, lucru esențial pentru a rezista în competiția sportivă. El va lupta împotriva Faimoșilor, echipă din care fac parte Alexandra Stan, Costi Ioniță, dar și Jador și Culiță Sterp.

Încă necunoscuți publicului larg, curajoși și hotărâți în demersul lor, cei 12 Războinici au profesii, povești de viață și preocupări foarte diferite, dar pe toți îi conduce dorința de a demonstra că sunt niște luptători și că merită să se afle la Survivor România sezonul 2.

Iată cine sunt colegii războinici ai lui Mariano Starlin Belen  Medina, de la Survivor

Cei 12 Războinici vor avea de înfruntat la Survivor România sezonul 2, 12 Faimoși, la fel de hotărâți să facă față presiunilor de tot felul și să ajungă cât mai departe în competiție.

Citește și: Cântărețul de muzică populară Nicolae Sabău a murit de COVID-19

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit.Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Citește și: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor.A fost ofițer de marină

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu:„Am ieșit, este adevărat’

  • Marilena Cuciurean
  • Giorgiana – Elena Lupu
  • Roxana Georgiana Ghiță
  • Maria Hîngu
  • Szidonia Szasz
  • Andreea Moșneagu
  • Alin Sălăjean
  • Albert Oprea
  • Sorin Pușcășu
  • Lucian Barbu
  • Musty Kamara

Showul va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton