Claudia Pătrășcanu, acuzații halucinante la adresa lui Gabi Bădălău: „Copiii mi-au fost duși în portbagaj”

 Laciu Andreea
.

Claudia Pătrășcanu lansează acum o nouă serie de acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. După ce au apărut în presă imaginile cu acesta și Bianca Drăgușanu, cântăreața a făcut o serie de dezvăluiri despre cel cu care s-a căsătorit, într-o postare de pe contul personal de Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața a continuat să îl critice extrem de dur pe tatăl copiiilor ei. Mai mult decât atât, îl acuză că aruncă banii pe cadourile pentru iubite, în loc să se intereseze de copii. Mai mult decât atât, a adus-o în discuție și pe Daniela Crudu, o altă vedetă cu care soțul ei a plecat în vacanțe, conform mesajului de pe Facebook.

Dar Claudia Pătrășcanu nu s-a oprit aici. Într-o emisiune de televiziune, a mai mărturisit că Gabriel Bădălău și-ar fi transportat cei doi copii în portbagaj, în timp ce conducea cu viteze amețitoare. De asemenea, artista a adăugat că autoritățile nu îi fac nimic, ba chiar soțul ei și-ar lăsa propriul copil să conducă mașina.

Claudia-Patrascanu-si-copiii-1-1Claudia-Patrascanu-si-copiii-1-1

Gestul șocant făcut de Gabi Bădălău, față de copiii lui

„Copiii mi-au fost duși în portbagaj până acum o lună, două. Duci copiii în portbagaj până la București? Efectiv în portbagaj, am văzut cu ochii mei, au venit copiii și mi-au spus. Conduce cu 100 și ceva, cu 200, nu i-a făcut nimeni nimic. Are carnetul luat de un an și jumătate. Duminică a dus copiii acasă, cu cel mic la volan, el la volan.', a declarat Claudia Pătrășcanu la TV, conform spynews.ro.

Vedeta a decis să ceară custodia exclusivă a copiiilor, pentru că nu are deloc încredere în soțul ei. Dorește să îi știe în siguranță, nu cu un părinte iresponsabil. De altfel, chiar dacă Bădălău i-a cerut să lase copiii să meargă cu el în vacanța din Dubai, alături de Bianca Drăgușanu, Claudia a refuzat cu vehemență să facă acest lucru.

Citește si: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu: „Am ieșit, este adevărat'

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă divorțează la notar! Au stabilit cum împart averea și la cine rămân fetițele

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în Dubai. Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu: ‘Sunt un bărbat liber și asumat’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. „Am plecat plângând”

„Este un părinte iresponsabil și s-a dovedit lucrul ăsta, se vede. Mi-aș fi dorit ca acești copii să nu aibe nevoie de nimic, să mi-i cresc singură așa cum știu eu, dar nu se poate că nici eu nu sunt în măsură să le iau dreptul copiilor, juridic vorbind. Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva.

Aud mâine, poimâine că fuge din țară. Cum credeți că aș putea să îmi las eu copiii minori să plece într-o vacanță cu tatăl, care nici nu are o relație stabilă. Ei nici nu se îmbracă singuri, nu mănâncă, nu știu unde sunt, dacă se pierd pe stradă, dacă se închide taică-su în dormitor și nu le răspundea? Cum credeți că al putea să dau eu de copiii mei?', a mai spus vedeta, în emisiune.

Ce acuzații grave a mai lansat Claudia Pătrășcanu, la adresa soțului ei

„Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce scoli vor urma pentru că din salariul tău de 2.000 RON pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

Raiul tău înseamnă această viață, Gabi Bădălau, și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consilierea parentală, tot pentru binele copiilor noștri?

Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 August 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate, ci mă plimbi pe holurile unei instanțe de 1 an și jumătate, fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!', a răbufnit Claudia Pătrășcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton