Toni Grecu, primele declarații după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: ”Obosesc repede. E pneumonie”

 Lupescu Anca
.

Toni Grecu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Toni Grecu este la spitalul Matei Balș. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii. Soția lui a declarat că vorbește des cu acesta și se simte destul de bine, fiind sub atenta supraveghere a medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Toni Grecu a infirmat zvonurile apărute cum că acesta s-ar afla într-o stare gravă și este la Terapie Intensivă.

‘Este internat de 5 zile la Spitalul ‘Matei Balș’. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. (…) A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine.’, a declarat Cristina Grecu pentru sursa mai sus menționată.

Acum, Toni Grecu a făcut primele declarații despre infecția cu COVID-19 și a spus că nu este o formă ușoară, ci o pneumonie. El a spus că obosește foarte repede, dar că nu este internat la ATI.

prezentatorii-Festivalului-Cerbul-de-Aur8prezentatorii-Festivalului-Cerbul-de-Aur8

„Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie', a explicat Toni Grecu pentru Paginademedia.ro.

„S-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică”, a declarat Toni Grecu pentru sursa citată.

Soția lui a declarat că vorbește des cu acesta și se simte destul de bine, fiind sub atenta supraveghere a medicilor.

 ‘Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul… Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon’, a declarat Cristina pentru Libertatea.

La 61 de ani, Toni Grecu are o viață echilibrată și de multe ori alege să facă mișcare. Îndrăgitul comediant ar fi avut o formă mai severă a noului coronavirus, astfel că a fost nevoit să fie internat la Terapie Intensivă.

Lui Toni Grecu îi e dor de viața de dinainte de COVID-19

Îndrăgitul comediant a declarat recent că îi lipsește viața pe care o avea înainte. Toni Grecu își dorește ca totul să revină la normal, iar oamenii să fie ca înainte de pandemie.

‘Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri.

Citește și: Ce nu se vede la Survivor. Imaginile care nu se dau la televizor:„Poți să mori acolo…

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: ‘Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine

Citește și: Oana Frigescu și Andrei Badiu din nou la tribunal, la 9 ani de la divorț. S-au dat în judecată reciproc

Citește și: Drama neștiută a fostei crainice TVR, Sanda Țăranu. De ce nu a avut copii: „M-aș fi lăsat de meserie

Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara.

Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort’, spunea Toni Grecu, potrivit mediafax.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton