Amna și Lucian Barbu de la Survivor, filmați în aceeași cameră de hotel. Ce făceau concurenții

 Laciu Andreea
.

Amna și Lucian Barbu au fost eliminați din emisiunea Survivor, dar se pare că acest show i-a apropiat destul de mult. Să fie vorba despre un nou cuplu apărut în concursul de la Kanal D? Rămâne de văzut ce se întâmplă în continuare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Barbu de la Survivor, unul dintre concurenții cu mari șanse la Marele Premiu, a fost nevoit să se retragă din competiție, în urma unei accidentări care nu îi va mai permite să continue. Concurentul va părăsi Republica Dominicană în urma unei accidentări grave petrecute în timpul celui de-al doilea meci pentru imunitate.

Cei doi au avut șansa să petreacă mai mult timp împreună, după ce și Amna s-a accidentat grav în emisiune. Cântăreața i-a uimit pe fanii ei după ce s-a filmat în camera de hotel, alături de Războinicul care le-a furat inimile româncelor. Momentan nu se știe dacă s-a înfiripat sau nu o idilă între cei doi, dar imaginile i-au pus pe gânduri pe fanii lor.

Captura_-de-ecran-din-2021.01.05-la-16.41.14-1Captura_-de-ecran-din-2021.01.05-la-16.41.14-1

Amna și Lucian Barbu de la Survivor, filmați în aceeași cameră de hotel

Lucian Barbu, concurent în echipa Războinici, de la Survivor, are 33 de ani și este profesor de înot. A trecut prin episoade dificile în copilărie, unele marcându-l profund. La 11 ani a fost diagnosticat cu hepatită A..

„Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni,  i s-a spus că nu voi ieși viu…  A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață, povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la Survivor România.

Citește și: Amna de la Survivor, probleme mari de sănătate. Nu se poate întoarce acasă:„Am amețeli…'

Citește și: Oana Frigescu și Andrei Badiu din nou la tribunal, la 9 ani de la divorț. S-au dat în judecată reciproc

Citește și: Tensiuni între Zanni și Amna la Survivor: „E zero barat, nu înțelege nimic”

Citește și: Ce nu se vede la Survivor. Imaginile care nu se dau la televizor:„Poți să mori acolo…'

Drama lui Lucian Barbu de la Survivor

Lucian Barbu a trecut prin momente grele de-a lungul vieții. Nici doctorii nu ii dădeau șanse la viață, însă soarta i-a pregătit alte surprize.

„Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni,  i s-a spus că nu voi ieși viu…  A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață’, povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la „Survivor România’.    

Lucian Barbu a fost motivat de mama sa pentru a se înscrie la castingul Survivor România.

„Sunt ambițios, chiar dacă nu am o genă foarte bună pentru sport. Am fost un copil slăbuț, bolnăvicios, dar am devenit bun cu multă voință și muncă. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, deși mă tachina că nu pot trece de preselecții. M-am ambiționat. Mi-a spus să fiu eu, să îmi țin   în frâu’, a povestit războinicul Lucian. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton