Semnificația zilei de 21 ianuarie 2021. Cristina Demetrescu, astrologul care a prezis pandemia: "O zi neagră!"

 Dumba Gabriela
.

Ziua de 21 ianuarie 2021 (21.01.2021) are o semnificație aparte și nu este interesantă doar din punct de vedere al repetiției cifrelor 0, 1 și 2. Cristina Demetrescu, astrologul care a prevăzut pandemia COVID-19, a catalogat ziua de 21 ianuarie 2021 drept „o zi neagra”, ziua în care pe Pământ vor fi noi energii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Astrologul Cristina Demetrescu a publicat pe pagina personală de pe o rețea de socializare o scurtă caracterizare a următoarei perioade. Mesajul său cuprinde două hărți care arată configurația astrală ce a generat și întreținut pandemia.

„Jupiter în Peşti, atât în 2021, cât şi în 2022, până la sfârşit de an, vor ajuta la vindecare. A doua hartă se referă la ziua de 21 ianuarie 2021, care „ne arată deplasarea cuadraturilor (liniile roşii) dinamice, proaste, cum spun unii astrologi, printre care mă număr, de pe colţul Berbec/Capricorn pe colţul Taur/Vărsător.

De data aceasta, nu am mai ales întâmplător data hărţii, ci ziua de 21 ianuarie 2021, data celei de-a doua hărţi, implică pe lângă cuadraturile între proaspăt intratele Jupiter şi Saturn în Vărsător, pe de o parte si Marte, Lilith, Uranus din Taur pe de altă parte, atât luminariile, Soarele si Luna', spune Cristina Demetrescu.

„Data aleasă de mine este doar pentru a sublinia cuadraturile (liniile roşii) ce au dat tuturor senzaţia de blocaj. Virusul a plecat din 2019 de la Lilith in Peşti, eroare medicală, de altfel, s-a amplificat la maximum şi s-a transformat in Pandemie de la apropierea planetelor grele Jupiter, Saturn, Pluton în Capricorn ce îşi propun, de fiecare dată când se întâlnesc, să schimbe Lumea, fără să întrebe dacă convine cuiva.

Iar gradul de răspândire a bolii a fluctuat în funcţie de maleficii Lilith si Marte în Berbec, ce aveau să îi lovească în cap pe mulţi, producând inconştienţă, neatenţie, rea voinţă, lipsă de răbdare, egoism, ignoranţă, încât am ajuns în punctul în care suntem‟, a explicat astrologul.

La nivel energetic al planetei, „a doua hartă arată ca pe vremea când, nu se ştie de unde şi din ce Univers, pe Pământ au venit extratereştri dotaţi cu planurile de construcţie a Piramidelor mayaşe sau egiptene'.

Ce se întâmplă pe 21 ianuarie 2021

Ziua de 21 ianuarie 2021 implică pe lângă cuadraturile între proaspăt intratele Jupiter și Saturn în Vărsător, pe de o parte, si Marte, Lilith, Uranus din Taur pe de altă parte, cât și Soarele si Luna. Am vagi senzații că va exista un aspect astral mai complex ca acesta, ca să nu mai folosesc cuvântul prost'.

Soarele și Luna, nu fac decât să potențeze aspectul între Vărsător, care merge spre viitor și Taurul, care rămâne, deși a fost traversat deja de 3 ani de însuși Uranus, patronul Vărsătorului, un adept al conservatorismului. Taurul este o zodie ce vine cu lecția răbdării, însă cum conjuncția Uranus/Lilith/Marte arată ca o explozie, numai răbdare nu se mai cheamă că vom avea. Daca Berbecul însemnă câte unul, pe rând, să nu se înghesuie și să avem timp să numărăm, ceea ce apare în a doua hartă aduce o lovitura în masă de proporții mai mari', susține astrologul.

„Dacă am vorbi doar de ceea ce se manifestă în zodia Vărsătorului, aspectul este frumos, puternic, aduce evoluție, progres, cunoaștere superioară, digitalizare, libertățile omului din ce în ce mai deschis către manifestări diverse, performanțe științifice în orice domeniu, cu atât mai mult medicină si farmacologie, de unde se așteaptă un rezultat.

Jupiter amplifică, Saturn inhibă, ceea ce creează efectul unei inimi care pulsează, dar o inima colectivă, pentru că Vărsătorul guvernează masele, o inima ce bate din ce în ce mai tare, nerăbdătoare, dar și anxioasă în fața noii ordini ce mulți deja o resimt”, mai spune Cristina Demetrescu.

Citește și:

Ce viciu ai în funcție de zodie. Ce zodii au probleme cu alcoolul, cine este dependent de sex sau de jocuri de noroc

HOROSCOP 21 ianuarie 2021. Probleme de sănătate și conflicte pentru mai multe zodii

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Se va termina pandemia!

„Taurul conservator, în schimb, înarmat cu un arsenal astral de asemenea modern, blochează aceste energii, cel puțin destul de brutal, la data celei de-a doua hărți. Saturn, ce în Vărsător aduce lecția viitorului, va fi în tensiune cu Uranus, ce dărâmă structurile vechi ale Taurului, tot anul 2021, dar mai mult, adică la grad perfect, în februarie, iunie și decembrie 2021, apoi gata și asta, urmează altceva, c-așa-i în Univers.

Așadar, se va termina Pandemia, dar începe o altă parte interesantă a Evoluției Omenirii. Spre deosebire de aspectul pe semne cardinale din 2020, care i-a ajutat pe mulți să supraviețuiască prin curaj, noroc, negare sau inconștiență, aspectul din 2021 este pe semne fixe, ce creează din nou sentimentul unui labirint fără ieșire', mai spune Cristina Demetrescu, potrivit 2daynews.ro.

Pământul se poate scutura

Nu știu dacă va fi o criza economică, dar ceva va fi! Daca se vor da legi ce încalcă drepturile fundamentale ale oamenilor, protestele maselor vor fi amplificate de Jupiter. Dacă se vor reprima aceste manifestări? Posibil, armele sunt la Vechi, dar nu pentru mult timp. Dacă se acumulează energie in scoarța terestră, ca urmare a încetinirii evoluției generale, pământul se poate scutura.

Daca aviația a avut de suferit este pentru ca aceste modificări nu s-au produs doar la suprafața pământului, ci și în aura energetică a planetei, ceea ce ar fi adus perturbări grave și mai multe accidente aviatice. Sigur, exista și Îngeri care lucrează ca să nu se forțeze.

Dacă nu am reușit să ne distrăm la fel de mult sau să călătorim până la capătul Pământului, este pentru ca fiecare dintre noi să asimilăm în liniște și pace noile instrucțiuni ale Omului Modern. Dacă Cerurile s-au deschis și deschise rămân tot anul, iar mulți au plecat, este pentru că unii nu ar fi făcut față la schimbare și pentru că vin suflete noi”, conchide Cristina Demetrescu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton