Tom Cruise, furios că echipa "Mission: Impossible 7" nu a respectat regulile anti COVID-19: "Dacă mai văd asta, ați plecat!"

 Oana Pantazi
.

Tom Cruise, starul din Mission: Impossible, a avut recent o ieșire fără precedent, după ce doi dintre membrii echipei de filmare au neglijat regulile de distanțare socială impuse, punând în pericol pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tom Cruise filmează acum pentru Mission: Impossible 7, iar situația tuturor este pe muchie de cuțit, în contextul pandemiei de coronavirus. Actorul, care este foarte implicat în tot procesul de producție, alegând să-și facă singur și majoritatea cascadoriilor, a fost extrem de deranjat, recent, de atitudinea a doi membri ai echipei de producție, care, prinși cu treburi, au uitat complet de regulile de distanțare socială.

Tom Cruise, ieșire incredibilă la filmările Mission: Impossible 7

The Sun a publicat recent niște întregistrări audio în care Tom Cruise a luat atitudine cu vehemență după ce a surprins două persoane din staff stând mult prea aproape una de cealaltă în fața monitorului, notează Adevărul.

„Dacă vă mai văd făcând asta, aţi plecat! Suntem etalon. În Hollywood, fac filme acum datorită nouă. Pentru că ei în cred în noi şi în ce facem. Stau noaptea la telefon cu fiecare studio, companii de asigurări, producători şi ne urmăresc şi ne folosesc pentru a-şi face filmele lor. Creăm mii de locuri de muncă, nenorociţilor! Nu vreau să mai văd asta din nou. Niciodată!'.

Aflat în Marea Britanie, unde se filmează acum Mission: Impossible 7, Tom Cruise a fost foarte ferm în privința respectării regulilor de protecție pe platoul de fimare. Starul i-a acuzat pe cei care nu au ținut cont de protocolul sanitar impus de autorități că periclitează joburile tuturor, în condițiile în care cinematografia, acum, din cauza coronavirusului, este la un pas de colaps. De altfel, Cruise a fost inflexibil chiar și fața scuzelor împricinaților.

„Puteţi spune asta oamenilor care îşi pierd casele pentru că industria noastră este închisă. Nu le va pune mâncare pe masă sau plăti pentru educaţie. Cu asta dorm în fiecare noapte – viitorul acestei industrii nenorocite! Deci îmi pare rău că sunt departe de scuzele voastre. V-am spus şi acum vreau asta şi, dacă nu o faceţi, sunteţi afară. Nu închidem filmul ăsta! S-a înţeles? Dacă mai văd asta, aţi plecat'.

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară: „A fost ca în dimineața de Crăciun!” Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din „La bloc”, la Londra. A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

Citește și: În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: „Mi-am jurat că…”

Citește și: Unde vor locui Melania și Donald Trump, după ce se mută de la Casa Albă: „Ea vrea doar să plece acasă!'

Mission: Impossible 7, amânat din cauza cazurilor de COVID-19

Ieșirea furibundă a lui Tom Cruise este oarecum justificată, cu atât mai mult cu cât, în luna octombrie, 12 oameni de pe platoul din Italia au fost testaţi cu rezultate pozitive. Filmările s-au reluat după o săptămână, iar acum două săptămâni a început să se filmeze în Marea Britanie.

Dată fiind experiența din Italia, actorul, speriat de eventualele repercusiuni, și-a continuat discursul. Cruise i-a spus unuia dintre cei doi membri ai echipei:

„Din cauza ta îşi va pierde slujba. Sunt înţeles? Înţelegeţi ce vreau? Înţelegeţi responsabilitatea pe care o am? Pentru că am de-a face cu raţiunea voastră şi, dacă nu puteţi fi rezonabili, şi nu pot să înţeleg logica voastră, sunteţi concediaţi. Asta e. Am încredere în voi să fiţi aici', a conchis el.

Filmul Mission: Impossible 7, regizat de Christopher McQuarrie cu cu Tom Cruise în rol principal urmează să fie lansat lansat pe 19 noiembrie 2021… Dacă totul merge bine!

Foto: Hepta



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton