Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral: "Nu a fost dragoste la prima vedere". Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de aproximativ 13 ani și sunt căsătoriți de 9 ani. Se completează reciproc, iar în cazul lor, cu siguranță, umorul joacă un rol extrem de important. Actrița care va juca în serialul Adela ne-a făcut câteva dezvăluiri din „culisele” relației: de la primele întâlniri, până la cum a fost cerută în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prima ta telenovelă ți-a adus nu doar consacrarea ca actriță, ci și iubirea. Cabral  mărturisea atunci că a fost „lovit fix în moalele capului când te-a văzut. Și pentru tine a fost tot dragoste la prima vedere?

Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat  în  primele  luni.  Eram  mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind  din  experiența personală, aș spune  că  o  familie  trainică  se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?! (zâmbește)

Andreea-Ibacka-1-1Andreea-Ibacka-1-1

Cabral ne-a povestit că nu te-ai lăsat prea ușor înduplecată și că au trecut 6 luni  până  ai  acceptat să ieși cu el la o cafea. De ce ai ezitat atât de mult? Recunoaște că ți-a plăcut să-l fierbi puțin!

Cam așa a fost, dar fără să-mi fac o strategie din asta. Însă cuceritorul bătrân a fost insistent. Apropo, până și cafeaua aceea n-a fost o întâlnire, a fost „ca între colegi. (zâmbește)

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:”A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin:”Diferența de vârstă face ca…”/ EXCLUSIV

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături:„I-aș fi dat cu coșul în cap!'

Citește și: Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Cum a cerut-o Cabral de soție pe Andreea Ibacka

Știm cu toții cât de pus pe șotii este soțul tău. Sunt curioasă cum a fost când te-a cerut de soție. A „împachetat totul  într-un înveliș haios,
pentru a-și ascunde emoțiile, sau a pus genunchiul jos și a făcut-o „old style?

A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei.

După 9 ani de căsnicie și alți 4 de relație, soțul tău a avut în sfârșit curajul să  recunoască faptul că el este  bărbatul în  casă și că,  citez,   „ies de sub pat când vreau eu, după  cum  ne-a  mărturisit chiar el într-un interviu, acum câteva luni! Ești chiar atât de aprigă?

Se răsfață.

Andreea Ibacka: „Amândoi stăm bine pe orgoliu”

Cine cedează primul atunci când vă certați? Cum este confruntarea între un Leu și o Balanță, care dintre voi este mai orgolios?

Nu știu cât contează zodiile, dar amândoi stăm bine pe orgoliu. El se aprinde mai ușor, dar nu ține supărarea. Probabil îl mai lasă memoria, la el e și vârsta… Iar la mine e invers, dar și când se acumulează, reacționez pentru toată suma.

În pofida faptului că vă ironizați reciproc și vă „alintați în tot felul, sunteți… doi „colegi de apartament perfeț i (tot pe Cabral l-am citat și  aici).  Este umorul  liantul într-o relație de durată?

Cu siguranță funcționează în cazul nostru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton