Gravidă în luna a șaptea, Tily Niculae are probleme mari cu sarcina: „Am senzația că mă dezmembrez”

 Lupescu Anca
.

Actrița Tily Niculae a vorbit deschis despre dificultățile pe care le întâmpină în sarcină. 

Într-o postare pe Instagram, vedeta povestește că este extrem de obosită, iar mișcările bebelușului o lasă uneori fără aer. 

Citește și: Tily Niculae duce o viaţă modestă: „Mă gândesc serios să mă îmbrac de la second-hand”
tily-1tily-1

Fanii i-au sărit în ajutor, încurajând-o și făcându-i complimente. La unul dintre astfel de comentarii, Tily Niculae a răspuns, răzând: „Ce dragut! Ps: nu ma simt nici frumoasa, nici puternica. Dar pret de 10 secunde am avut mantia de Wonder Woman'. 

Mai multe viitoare mămici au împărtățit cu Tily problemele prin care trec, multe dintre ele empatizând cu starea generală fizică a vedetei. 

Citește și: Tily Niculae are probleme de sănătate, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. „M-au terminat. Plâng și am o față tristă'

Actrița se confruntă cu problemele specifice ultimului trimestru de sarcină, însă nu se lasă descurajată. Gândul că mai este puțin până își va vedea bebelușul o încurajează și îi dă putere. 

După ce ani la rând s-a luptat cu psoriazisul şi depresia care a pus stăpânire pe ea la aflarea acestui diagnostic, interpreta personajului Roxana din celebrul serial difuizat în trecut de Pro TV se pregătește să nască cel de-al doilea copil.

Citește și: Tily Niculae, declarații neașteptate înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. „Am plâns de nervi'

„Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși a mai rămas foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și mă minunez. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bebr din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!', a scris actrița, în anunțul pe care l-a făcut când a aflat că este însărcinată din nou.

Citește și: Tily Niculae a dezvăluit sexul şi numele copilului. „În secunda trei a început să țipe'
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton