Daniela Crudu a fost bătută de iubit. A fost dusă la spital cu traumatism cranio-facial și nasul spart

 Lupescu Anca
.
unnamed-3unnamed-3

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei. Vedeta a sunat la 112 în la ora 5 dimineața, duminică. Crudu le-a spus polițiștilor care au sosit la fața locului că a fost bătută crunt de iubitul ei. Autoritățile au deschis un dosar pe numele bărbatului, iar bruneta a fost dusă la spital pentru îngrijiri. 

În urmă cu doar 12 ore, bruneta petrecea în oraș alături de prietenii ei, la un restaurant din București.

Crudu a postat, acum o lună, și prima fotografie cu iubitul ei. Cei doi au mers la ski în Austria și păreau foarte îndrăgostiți. Fără să dea prea multe detalii, Daniela Crudu a arătat că are o relație, însă nu i-a dezvăluit și numele norocosului.

Citește și: Daniela Crudu, primele imagini cu noul iubit. Cine este cel cu care se iubește fosta asistentă TV

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment', informează Poliția Capitalei.

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit câte intervenții estetice are: „Vreau să-mi lungesc picioarele'

Potrivit Cancan.ro, medicii i-au spus Danielei Crudu că s-a ales cu un traumatism cranio-facial, o entorsă la gleznă și nasul spart. Fosta asistentă TV va fi transferată în cursul zilei de duminică la o altă clinică, acolo unde va fi supusă unei intervenții chirurgicale. 

Polițiștii continuă cercetările asupra bărbatului, acesta fiind acuzat de violență și infracțiunea de lovire. 

Daniela Crudu nu ar fi depus plângere împotriva iubitului. 

Crudu a fost lăsată se plece acasă în această dimineață, dar după o oră s-a reîntors la spital din cauza durerilor.

Citește și: Daniela Crudu își dorește să rămână însărcinată. Ar vrea ca tatăl copilului să fie cu 10 ani mai mare decât ea

Toată lumea o știe pe vedetă ca fiind plină de energie și fără gânduri serioase când vine vorba de căsătorie sau copii, dar iată că Daniela Crudu a surprins toți telespectorii. Bruneta a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, emisiune la care a lucrat ceva timp. Fosta asistentă de la Xtra Night Show a dezvăluit că își dorește un copil, însă vrea ca tatăl copilului să fie un bărbat matur.

Citește și: Daniela Crudu are probleme grave de sănătate. Bruneta merge în club cu pastilele la ea

„Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect’, a spus Daniela Crudu la XNS.

Citește și: Daniela Crudu, de nerecunscut din cauza operațiilor estetice! E total schimbată la chip și și-a pus implanturi-gigant!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton