Kate Middleton, super șic într-o altă ținută "reciclată". Ducesa de Cambridge poartă rochiile de mai multe ori

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton este, fără doar și poate, un fashion icon și un trendsetter, ea neputând fi detronată nici măcar de mult mai „proaspăta” și nonconformista Meghan Markle. Unul dintre motive este, poate, și modestia ei, faptul că Ducesa de Cambridge obișnuiește să poarte hainele de mai multe ori.

Ducesa de Cambridge a fost ieri în centrul atenției, în cadrul unei ceremonii solemne – Kate Middleton a participat, la Westminster’s Central Hall, la slujba de comemorare a 75 de ani de la eliberarea de la Auschwitz-Birkenau -, 27 ianuarie marcând Ziua Memorială a Holocaustului.

Deși evenimentul a fost unul trist, Kate Middleton a reușit să le însenineze ziua, în momentul în care a zâmbit, celor care îi așteptau afară pe ea și pe Prințul William. De altfel, Ducesa de Cambridge a ales ținuta perfectă pentru acest eveniment, purtând o rochie-palton de culoare gri, creație Catherine Walker. Ținuta sobră cu mânecă lungă și umeri voluminoși a fost accesorizată doar cu un guler de culoare neagră și o curea cu cataramă de aceeași culoare, la care a asortat o pereche de ciorapi negri și pantofi cu vârf ascuțit. Totul a fost completat perfect cu un clutch negru și o pereche de cercei cu perle, dar și cu machiajul discret smokey eyes și coafura lejeră.

Aceeași rochie, altă accesorizare

De altfel, Kate Middleton, cunoscută pentru faptul că poartă de mai multe ori ținutele – e deja celebră rochia ei cu buline Alessandra Rich, în valoare de 1.700 de lire sterline, pe care a îmbrăcat-o în cel puțin trei ocazii oficiale -, a mai purtat această ținută și anul trecut, în luna martie. Atunci însă, ducesa a accesorizat-o cu o pălărie de culoare neagră, ciorapi opaci și pantofi cu toc gros. Indiferent de styling, fiecare ținută a lui Kate middleton arată impecabil, flatându-i silueta perfectă. Cât despre faptul că obișnuiește să poarte de mai multe ori fiecare ținută, asta nu o face decât să crească și mai mult în ochii admiratorilor săi.

Foto: Hepta, Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton