Thalia a început deja petrecerea de ziua ei. Va împlini 46 de ani!

 Florentina Liutic
.

Pe 26 august Thalia împlineşte 46 de ani, însă artista a început deja petrecerile vrând parcă să se bucure cât mai mult de ziua ei de naştere.

Trecerea anilor nu pare să o sperie pe celebra actriţă de telenovele care se bucură din toată inima împreună cu cei dragi de aniversarea sa.

Pe contul său de Instagram ea a postat fotografii de la un party la care a avut alături câteva prietene şi de la care nu a lipsit nici tortul.


Iar felia de tort din imagine este una impresionantă, semn că Thalia nu-şi face probleme legate de siluetă, la 46 de ani ea arătând senzaţional. Ea a dezvăluit că face yoga, lucru care o ajută enorm.

Vezi si:

Robbie Williams s-a oprit in timpul concertului din Budapesta pentru a-i canta Andrei „La multi ani!”

În urmă cu ani, ea a devenit celebră nu doar în Mexic, ci în întreaga lume datorită frumuseţii şi talentului său. După o carieră în televiziune, ea s-a reprofilat pe muzică.  Căsătorită din anul 2000 cu producătorul muzical Tommy Mottola, fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey, Thalia este mamă a doi copii, Sabrina şi Matteo, iar din anul 2016 ea este Ambasador UNICEF în Mexic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton