Emmanuel şi Brigitte Macron vizitează astăzi România. Cu ce ţinute a impresionat Prima Doamnă a Franţei până acum!

 Florentina Liutic
.

Preşedintele francez Emmnuel Macron se va afla astăzi într-o vizită în România, în cadrul turneului său european. Acesta va fi primit la Preşedintele Klaus Johannis la Cotroceni, iar în programul zilei de astăzi se mai află o vizită la Muzeul Satului, dar şi o recepţie în onorea înaltului oaspete.

Preşedintele francez va fi însoţit de Prima Doamnă Brigitte Macron, devenită rapid un adevărat icon al modei franceze.

De când Emmanuel Macron a a ajuns cel mai tânăr preşedinte din istoria Franţei, Brigitte Macron a fost în centrul atenţei. Presa, publicul şi creatorii de modă au fost deopotrivă interesaţi de fosta profesoară de teatru. Povestea sa de dragoste, silueta sa precum şi stilul vestimentar sunt subiectele preferate ale presei când vine vorba de Brigitte Macron.

 

Vezi si:

Thalia a inceput deja petrecerea de ziua ei. Va implini 46 de ani!

Aceasta a reuşit să impresioneze de fiecare dată cu ţinutele sale, fie că a mizat pe piese clasice sau cele cu influenţe boho chic sau rock. Fustele şi rochiile deasupra genunchiului, sacourile cu nasturi, creaţiile semnate Louis Vuitton sunt preferatele sale.

Brigitte Macron a purtat însă cu multă eleganţa şi ţinute semnate de Dior sau Saint Laurent, fiind considerată acum o adevărată ambasadoare a modei haute couture din Franţa.

Pentru vizita din România ea va avea cu siguranţă mai multe ţinute pregătite şi cel mai probabil va purta şi de data aceasta piese semnate de designeri francezi.

Vizita din România va fi o adevărată plăcere pentru Brigitte, iar Carmen Johannis, profesoară de engleză, se va dovedi cu siguranţă o gazdă perfectă pentru Prima Doamnă a Franţei, cele două având atâtea subiecte comune de discuţie.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton