Din vacanță în vacanță! Delia și-a făcut bagajele și a plecat din nou în Grecia

 Popescu Alexandra
.

Delia o ține din vacanță în vacanță. Abia întoarsă din Bulgaria, artista și-a făcut din nou bagajele și s-a oprit în Grecia, pe insula Mykonos, pentru a doua oară în această vară.

Anul 2017 a fost unul plin de vacanțe pentru Delia, care nu pare să se oprească din călătorit. După ce s-a relaxat, la începutul anului, în Sri Lanka și Maldive, după în Bodrum, iar mai apoi în Grecia și Bulgaria, artista a scăpat de filmarile show-rilor unde este jurat și a ales să plece din nou în vacanță alături de soțul ei, Răzvan. Se pare că insula Mykonos din Grecia a impresionat-o în acest an, așa că, pentru a doua oară în acest sezon estival, Delia a ales să se întoarcă în Mykonos și să își impresioneze din nou fanii cu peisajele de vis ale Greciei.

Citește și: Robbie Williams s-a oprit în timpul concertului din Budapesta pentru a-i cânta Andrei „La mulți ani!' – VIDEO

A post shared by Delia (@delia) on


Vezi în galeria foto de mai sus imagini din vacanța Deliei!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton